,, ,

Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın'ı Ziyaret Etti

Gündem 28.10.2023 - 11:25, Güncelleme: 28.10.2023 - 11:26 3617+ kez okundu.
 

Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın'ı Ziyaret Etti

Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın’ı ziyaret etti, bölgenin huzur ve güvenliği konuşuldu.
Hakkari 'nin Yüksekova ilçesine bağlı Esendere beldesi belediye başkanı Dırbaz Büyüksu , beraberinde Yüksekova belediye başkan yardımcısı Fevzi Yıldırım , Yüksekova İpek Mahallesi muhtarı Murat Balın ve iş insanı Cebeci Balın ile birlikte Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın 'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Esendere beldesi ve Yüksekova ilçesinin güvenlik ve huzuru hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Büyüksu, Aydın'a ziyaretleri için teşekkür ederek, bölgenin huzur ve güvenliği için yapılan çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Aydın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, bölgenin huzur ve güvenliği için tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde çalışmalarına devam edeceklerini belirtti. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.
Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın’ı ziyaret etti, bölgenin huzur ve güvenliği konuşuldu.

Hakkari 'nin Yüksekova ilçesine bağlı Esendere beldesi belediye başkanı Dırbaz Büyüksu , beraberinde Yüksekova belediye başkan yardımcısı Fevzi Yıldırım , Yüksekova İpek Mahallesi muhtarı Murat Balın ve iş insanı Cebeci Balın ile birlikte Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın 'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Esendere beldesi ve Yüksekova ilçesinin güvenlik ve huzuru hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Büyüksu, Aydın'a ziyaretleri için teşekkür ederek, bölgenin huzur ve güvenliği için yapılan çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Aydın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, bölgenin huzur ve güvenliği için tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.