,, ,

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun’dan Miraç Kandili Mesajı

Gündem 05.02.2024 - 11:33, Güncelleme: 05.02.2024 - 11:33 2672+ kez okundu.
 

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun’dan Miraç Kandili Mesajı

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Miraç Kandili’nde Peygamber Efendimiz’in semaya yükselişini anımsatarak, herkese dua etmeye ve hayırlar dilemeye çağırdı
Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun , Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında, Miraç Kandili’nin, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) semaya ve ilahi huzura yükselişini temsil ettiğini belirtti. Ayrıca, bu özel gecede, namazın her mümine ikram edilmiş bir nimet olduğunu ve Müminin Allah’ın huzuruna çıkışının, bir nevi miracı olduğunu ifade etti. Aksun, bu gece her zamankinden daha çok dua etmeye ve Yüce Yaratandan hayırlar dilemeye çağırdı. Kendimize, ailemize, memleketimize, milletimize ve tüm İslam alemine hayırlar diledi. Ayrıca, ülkemizdeki barış, huzur ve sükun ortamına kastedenlere de hidayet diledi. Son olarak, Miraç Kandili’nin tüm milletimize, İslam Alemine ve tüm insanlığa hayır ve mutluluk getirmesini dileyerek, tüm hemşehrilerinin bu aydınlık gecelerini tebrik etti.
Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Miraç Kandili’nde Peygamber Efendimiz’in semaya yükselişini anımsatarak, herkese dua etmeye ve hayırlar dilemeye çağırdı

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun , Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında, Miraç Kandili’nin, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) semaya ve ilahi huzura yükselişini temsil ettiğini belirtti. Ayrıca, bu özel gecede, namazın her mümine ikram edilmiş bir nimet olduğunu ve Müminin Allah’ın huzuruna çıkışının, bir nevi miracı olduğunu ifade etti.

Aksun, bu gece her zamankinden daha çok dua etmeye ve Yüce Yaratandan hayırlar dilemeye çağırdı. Kendimize, ailemize, memleketimize, milletimize ve tüm İslam alemine hayırlar diledi. Ayrıca, ülkemizdeki barış, huzur ve sükun ortamına kastedenlere de hidayet diledi.

Son olarak, Miraç Kandili’nin tüm milletimize, İslam Alemine ve tüm insanlığa hayır ve mutluluk getirmesini dileyerek, tüm hemşehrilerinin bu aydınlık gecelerini tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.