,, ,

Ertuğrul Postoğlu Kimdir?

Kimdir 03.08.2023 - 17:21, Güncelleme: 03.08.2023 - 17:27 5063+ kez okundu.
 

Ertuğrul Postoğlu Kimdir?

Ertuğrul Postoğlu Kimdir, Nerelidir? Ertuğrul Postoğlu Hayatı ve Biyografisi
Ertuğrul Postoğlu , 21 Mart 1972 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Mezun olduktan sonra 1994 yılından itibaren tiyatro oyunculuğu yapmaya başladı. Ertuğrul Postoğlu , tiyatro oyunculuğunun yanı sıra sinema ve televizyon dizilerinde de rol aldı. İlk sinema filmi 1997 yılında yayınlanan "Yaşamak" oldu. Bu filmden sonra "Abuzer Kadayıf", "Gecenin Kanatları", "Gönül Yarası", "Hababam Sınıfı Askerde", "Hababam Sınıfı Üç Buçuk", "Hababam Sınıfı Final", "Hababam Sınıfı Yaz Oyunları", "Dünyanın En Güzel Kokusu", "Aşk Tesadüfleri Sever 1", "Aşk Tesadüfleri Sever 2", "Bir Küçük Eylül Meselesi", "İki Genç Kız", "Masumiyet", "Kırmızı Oda", "Çukur" ve "Aşk 101" gibi birçok filmde rol aldı. Ertuğrul Postoğlu , televizyon dizilerinde de önemli roller aldı. İlk televizyon dizisi 1997 yılında yayınlanan "Kara Melek" oldu. Bu diziden sonra "Kurtlar Vadisi", "Kurtlar Vadisi Pusu", "Acı Hayat", "Aşk-ı Memnu", "Ezel", "Karadayı", "Sultan", "Muhteşem Yüzyıl Kösem", "Vatanım Sensin", "Çukur" ve "Aşk 101" gibi birçok dizi de rol aldı. Ertuğrul Postoğlu , tiyatro, sinema ve televizyon dizilerinde rol alan başarılı bir oyuncudur. Rol aldığı karakterler ile izleyicileri etkilemeyi başarmıştır. Postoğlu, oyunculuk kariyerine devam etmektedir.
Ertuğrul Postoğlu Kimdir, Nerelidir? Ertuğrul Postoğlu Hayatı ve Biyografisi

Ertuğrul Postoğlu , 21 Mart 1972 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Mezun olduktan sonra 1994 yılından itibaren tiyatro oyunculuğu yapmaya başladı.

Ertuğrul Postoğlu , tiyatro oyunculuğunun yanı sıra sinema ve televizyon dizilerinde de rol aldı. İlk sinema filmi 1997 yılında yayınlanan "Yaşamak" oldu. Bu filmden sonra "Abuzer Kadayıf", "Gecenin Kanatları", "Gönül Yarası", "Hababam Sınıfı Askerde", "Hababam Sınıfı Üç Buçuk", "Hababam Sınıfı Final", "Hababam Sınıfı Yaz Oyunları", "Dünyanın En Güzel Kokusu", "Aşk Tesadüfleri Sever 1", "Aşk Tesadüfleri Sever 2", "Bir Küçük Eylül Meselesi", "İki Genç Kız", "Masumiyet", "Kırmızı Oda", "Çukur" ve "Aşk 101" gibi birçok filmde rol aldı.

Ertuğrul Postoğlu , televizyon dizilerinde de önemli roller aldı. İlk televizyon dizisi 1997 yılında yayınlanan "Kara Melek" oldu. Bu diziden sonra "Kurtlar Vadisi", "Kurtlar Vadisi Pusu", "Acı Hayat", "Aşk-ı Memnu", "Ezel", "Karadayı", "Sultan", "Muhteşem Yüzyıl Kösem", "Vatanım Sensin", "Çukur" ve "Aşk 101" gibi birçok dizi de rol aldı.

Ertuğrul Postoğlu , tiyatro, sinema ve televizyon dizilerinde rol alan başarılı bir oyuncudur. Rol aldığı karakterler ile izleyicileri etkilemeyi başarmıştır. Postoğlu, oyunculuk kariyerine devam etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.