,, ,

Ertuğrul Çetin, Pursaklar’da yeniden aday gösterildi, vatandaşlar coştu

Gündem 25.01.2024 - 17:54, Güncelleme: 25.01.2024 - 17:57 3320+ kez okundu.
 

Ertuğrul Çetin, Pursaklar’da yeniden aday gösterildi, vatandaşlar coştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti Pursaklar Belediye Başkan Adayı olarak mevcut Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’i açıkladı, ilçede büyük coşku yaşandı
Pursaklar ’da Altın Çağ Dönemi Başlıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , Ak Parti Pursaklar Belediye Başkan Adayı olarak mevcut Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ’i açıklanmasının ardından Pursaklar’da büyük bir coşku yaşandı. Göreve geldiği günden bu yana vatandaşların yaşamaktan büyük bir mutluluk duyduğu Pursaklar’ı Ankara’nın cazibe merkezi haline dönüştüren, kültürden sanata, eğitimden spora, bilimden teknolojiye birçok farklı yatırımlara imza atan Başkan Ertuğrul Çetin’in yeniden Ak Parti Pursaklar Belediye Başkanı adaylığına gösterilmesi ile birlikte ilçede büyük bir coşku ile karşılandı. Ak Parti Pursaklar İlçe Teşkilatı önünde coşkulu bir törenle ve yoğun katılımla miting havasında geçen alanda vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Cumhur İttifakı MHP Pursaklar İlçe Başkanı Veysel Yıldırım ve Ak Parti Pursaklar İlçe Başkanı İbrahim Kopan halkı selamladı. ‘‘Biz Pursaklar olarak kocaman bir aileyiz’’ 5 yıl boyunca ilçeyi vatandaşlarla birlikte yönetmenin haklı gururunu yaşadıklarını ve daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için 5 yıl daha göreve talip olduğunu belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘5 yıllık görev süremizde hayal olan birçok projeyi hayata geçirdik. Gecemizi gündüzümüze katarak mahalle mahalle, sokak sokak gezerek, hemşehrilerimizle bir araya gelip, taleplerini bir bir yerine getirdik. Daha yapacak çok işimiz var. Bütün hemşehrilerimizin oyuna talibim. Ak Parti İlçe teşkilatımız tarafından organize edilen coşku dolu programa katılım sağlayan ve kıymetli teşkilat mensuplarımıza, bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Biz Pursaklar olarak kocaman bir aileyiz’’ dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti Pursaklar Belediye Başkan Adayı olarak mevcut Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’i açıkladı, ilçede büyük coşku yaşandı

Pursaklar ’da Altın Çağ Dönemi Başlıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , Ak Parti Pursaklar Belediye Başkan Adayı olarak mevcut Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ’i açıklanmasının ardından Pursaklar’da büyük bir coşku yaşandı.

Göreve geldiği günden bu yana vatandaşların yaşamaktan büyük bir mutluluk duyduğu Pursaklar’ı Ankara’nın cazibe merkezi haline dönüştüren, kültürden sanata, eğitimden spora, bilimden teknolojiye birçok farklı yatırımlara imza atan Başkan Ertuğrul Çetin’in yeniden Ak Parti Pursaklar Belediye Başkanı adaylığına gösterilmesi ile birlikte ilçede büyük bir coşku ile karşılandı.

Ak Parti Pursaklar İlçe Teşkilatı önünde coşkulu bir törenle ve yoğun katılımla miting havasında geçen alanda vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Cumhur İttifakı MHP Pursaklar İlçe Başkanı Veysel Yıldırım ve Ak Parti Pursaklar İlçe Başkanı İbrahim Kopan halkı selamladı.

‘‘Biz Pursaklar olarak kocaman bir aileyiz’’

5 yıl boyunca ilçeyi vatandaşlarla birlikte yönetmenin haklı gururunu yaşadıklarını ve daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için 5 yıl daha göreve talip olduğunu belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘5 yıllık görev süremizde hayal olan birçok projeyi hayata geçirdik. Gecemizi gündüzümüze katarak mahalle mahalle, sokak sokak gezerek, hemşehrilerimizle bir araya gelip, taleplerini bir bir yerine getirdik. Daha yapacak çok işimiz var. Bütün hemşehrilerimizin oyuna talibim. Ak Parti İlçe teşkilatımız tarafından organize edilen coşku dolu programa katılım sağlayan ve kıymetli teşkilat mensuplarımıza, bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Biz Pursaklar olarak kocaman bir aileyiz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.