,, ,

Erkek, annesinin kılığında serbest kart kullandı

Gündem 17.10.2023 - 13:39, Güncelleme: 17.10.2023 - 13:41 2610+ kez okundu.
 

Erkek, annesinin kılığında serbest kart kullandı

Ankara’da bir erkek yolcu, annesinin serbest kartını kullanarak otobüse binmeye çalıştı ancak otobüs şoförü tarafından durduruldu.
Ankara 'da Altınpark 413 numaralı halk otobüsünde, bir erkek yolcunun annesinin kılığına girerek, annesinin serbest kartını kullandığı iddia edildi. İddialara göre, dün akşam saatlerinde Altınpark 'tan kalkan 413 numaralı halk otobüsüne binen bir erkek yolcu, otobüs şoförüne annesinin serbest kartını uzattı. Otobüs şoförü, kartın fotoğrafını incelediğinde, kartın sahibinin bir kadın olduğunu fark etti. Bunun üzerine otobüs şoförü, yolcudan kimliğini göstermesini istedi. Kimliğini göstermeyen yolcu, otobüsten inmek zorunda kaldı. Olay, otobüsteki diğer yolcular tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, yolcunun otobüs şoförüne annesinin serbest kartını uzattığı ve otobüs şoförünün kimliğini göstermesini istediği görülüyor.  
Ankara’da bir erkek yolcu, annesinin serbest kartını kullanarak otobüse binmeye çalıştı ancak otobüs şoförü tarafından durduruldu.

Ankara 'da Altınpark 413 numaralı halk otobüsünde, bir erkek yolcunun annesinin kılığına girerek, annesinin serbest kartını kullandığı iddia edildi.

İddialara göre, dün akşam saatlerinde Altınpark 'tan kalkan 413 numaralı halk otobüsüne binen bir erkek yolcu, otobüs şoförüne annesinin serbest kartını uzattı. Otobüs şoförü, kartın fotoğrafını incelediğinde, kartın sahibinin bir kadın olduğunu fark etti. Bunun üzerine otobüs şoförü, yolcudan kimliğini göstermesini istedi. Kimliğini göstermeyen yolcu, otobüsten inmek zorunda kaldı.

Olay, otobüsteki diğer yolcular tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, yolcunun otobüs şoförüne annesinin serbest kartını uzattığı ve otobüs şoförünün kimliğini göstermesini istediği görülüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.