,, ,

Erdal Beşikçioğlu Etimesgut'ta Teşekkür Buluşması Yaptı

Gündem 03.04.2024 - 15:13, Güncelleme: 03.04.2024 - 15:13 3599 kez okundu.
 

Erdal Beşikçioğlu Etimesgut'ta Teşekkür Buluşması Yaptı

Etimesgut’un yeni Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, seçim zaferini halka teşekkür buluşması düzenleyerek kutladı
Ankara Etimesgut 'un yeni Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu , seçim zaferini kutlamak için halka teşekkür buluşması düzenledi. Beşikçioğlu'na bu özel gecede 33 yıllık eşi Elvin Beşikçioğlu ve oğlu Ömer de eşlik etti. Seçimlerde yüzde 56.58 oy alan Beşikçioğlu, büyük bir zafer kazanarak Etimesgut 'un yeni lideri oldu. Geçmişte Vali Recep Yazıcıoğlu 'nun hayatını anlatan Köprü dizisinde canlandırdığı Vali Faruk Yazıcı ve #BehzatÇ. rolleriyle hafızalara kazınan Beşikçioğlu, seçim zaferini "Erik Dalı" türküsü eşliğinde dans ederek kutlamıştı. Beşikçioğlu, başkanlığının ilk gününde halkla buluşmak için Etimesgut'a gitmeden önce eşi Elvin Beşikçioğlu ile birlikte kendi kurdukları Tatbikat Sahnesi'ne uğradı. Burada basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Beşikçioğlu, Etimesgut'a hizmet etmek için sabırsızlandığını ve projelerini hayata geçirmek için gece gündüz çalışacağını söyledi. Etimesgut'a vardıktan sonra büyük bir coşkuyla karşılanan Beşikçioğlu, halka yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi: "Sevgili Etimesgutlular, bana verdiğiniz bu büyük destek ve güven için hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu zafer sadece benim değil, hepimizin zaferidir. Etimesgut'u birlikte daha güzel bir geleceğe taşıyacağız." Beşikçioğlu'nun konuşmasının ardından halk tarafından alkışlarla ve sevgi gösterileriyle karşılandı. Teşekkür buluşması, Etimesgut'un farklı mahallelerinden gelen vatandaşların katılımıyla geç saatlere kadar devam etti.
Etimesgut’un yeni Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, seçim zaferini halka teşekkür buluşması düzenleyerek kutladı

Ankara Etimesgut 'un yeni Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu , seçim zaferini kutlamak için halka teşekkür buluşması düzenledi. Beşikçioğlu'na bu özel gecede 33 yıllık eşi Elvin Beşikçioğlu ve oğlu Ömer de eşlik etti.

Seçimlerde yüzde 56.58 oy alan Beşikçioğlu, büyük bir zafer kazanarak Etimesgut 'un yeni lideri oldu. Geçmişte Vali Recep Yazıcıoğlu 'nun hayatını anlatan Köprü dizisinde canlandırdığı Vali Faruk Yazıcı ve #BehzatÇ. rolleriyle hafızalara kazınan Beşikçioğlu, seçim zaferini "Erik Dalı" türküsü eşliğinde dans ederek kutlamıştı.

Beşikçioğlu, başkanlığının ilk gününde halkla buluşmak için Etimesgut'a gitmeden önce eşi Elvin Beşikçioğlu ile birlikte kendi kurdukları Tatbikat Sahnesi'ne uğradı. Burada basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Beşikçioğlu, Etimesgut'a hizmet etmek için sabırsızlandığını ve projelerini hayata geçirmek için gece gündüz çalışacağını söyledi.

Etimesgut'a vardıktan sonra büyük bir coşkuyla karşılanan Beşikçioğlu, halka yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi:

"Sevgili Etimesgutlular, bana verdiğiniz bu büyük destek ve güven için hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu zafer sadece benim değil, hepimizin zaferidir. Etimesgut'u birlikte daha güzel bir geleceğe taşıyacağız."

Beşikçioğlu'nun konuşmasının ardından halk tarafından alkışlarla ve sevgi gösterileriyle karşılandı. Teşekkür buluşması, Etimesgut'un farklı mahallelerinden gelen vatandaşların katılımıyla geç saatlere kadar devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.