,, ,

ERC-6381 Nedir? Unicode Emojiler

Bitcoin 17.06.2023 - 10:51, Güncelleme: 17.06.2023 - 10:51 5499+ kez okundu.
 

ERC-6381 Nedir? Unicode Emojiler

ERC-6381 Nedir? Unicode Emojiler
ERC-6381 , Unicode emojilerini kullanarak NFT etkileşimi sağlayan bir token standardıdır. NFT sahiplerinin iletişim kurabilmesini sağlayan bu standart, geri bildirimli bir boyuta sahiptir. ERC-6381 , Public Non-Fungible Token Emote Repository olarak bilinen bir akıllı sözleşmedir. Aynı adreste birden fazla ağ üzerinde konuşlandırılabilen, halka açık, kapısız bir depo olarak çalışır. Kullanıcılar, bir NFT hakkındaki izlenimlerini standartlaştırılmış emojiler kullanarak ifade edebilirler, böylece NFT sahipliğine etkileşimli, geri bildirime dayalı bir boyut ekler ERC-6381 ’in potansiyel kullanım durumları şunlardır: Etkileşim: ERC-6381 , kullanıcıların emoji kullanarak bir NFT ’ye olan hayranlıklarını veya duygularını ifade etmelerine olanak tanıyarak NFT etkileşimini geliştirir. Bu, NFT sahipleri için benzersiz katılım deneyimleri yaratabilir ve belirteç etrafında bir topluluk duygusu geliştirebilir. Geri bildirime dayalı evrim: NFT ’lere zincirleme tepkilerin izlenmesi, NFT ’lerin geri bildirime dayalı gelişimine olanak tanır. Bu, token koleksiyonlarıyla etkileşimleri teşvik edebilir ve daha dinamik bir sahiplik deneyimini teşvik edebilir. Değerleme: NFT ’lerde ifade, token ’ın değerini etkileyebilecek gerçek zamanlı hayranlık veya arzu belirtileri sağlayabilir. Bu, potansiyel alıcılara ve satıcılara, yalnızca geçmiş satış fiyatlarına ve piyasa kıtlığı verilerine güvenmek yerine, belirli bir NFT ’nin değerini tahmin etmek için daha sağlam bir ölçüm sağlayabilir
ERC-6381 Nedir? Unicode Emojiler

ERC-6381 , Unicode emojilerini kullanarak NFT etkileşimi sağlayan bir token standardıdır. NFT sahiplerinin iletişim kurabilmesini sağlayan bu standart, geri bildirimli bir boyuta sahiptir.

ERC-6381 , Public Non-Fungible Token Emote Repository olarak bilinen bir akıllı sözleşmedir. Aynı adreste birden fazla ağ üzerinde konuşlandırılabilen, halka açık, kapısız bir depo olarak çalışır. Kullanıcılar, bir NFT hakkındaki izlenimlerini standartlaştırılmış emojiler kullanarak ifade edebilirler, böylece NFT sahipliğine etkileşimli, geri bildirime dayalı bir boyut ekler

ERC-6381 ’in potansiyel kullanım durumları şunlardır:

Etkileşim: ERC-6381 , kullanıcıların emoji kullanarak bir NFT ’ye olan hayranlıklarını veya duygularını ifade etmelerine olanak tanıyarak NFT etkileşimini geliştirir. Bu, NFT sahipleri için benzersiz katılım deneyimleri yaratabilir ve belirteç etrafında bir topluluk duygusu geliştirebilir.


Geri bildirime dayalı evrim: NFT ’lere zincirleme tepkilerin izlenmesi, NFT ’lerin geri bildirime dayalı gelişimine olanak tanır. Bu, token koleksiyonlarıyla etkileşimleri teşvik edebilir ve daha dinamik bir sahiplik deneyimini teşvik edebilir.


Değerleme: NFT ’lerde ifade, token ’ın değerini etkileyebilecek gerçek zamanlı hayranlık veya arzu belirtileri sağlayabilir. Bu, potansiyel alıcılara ve satıcılara, yalnızca geçmiş satış fiyatlarına ve piyasa kıtlığı verilerine güvenmek yerine, belirli bir NFT ’nin değerini tahmin etmek için daha sağlam bir ölçüm sağlayabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.