,, ,

Enkaz Altında Kalan Ak Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş Hayatını Kaybetti

Gündem 07.02.2023 - 16:29, Güncelleme: 07.02.2023 - 16:29 5145+ kez okundu.
 

Enkaz Altında Kalan Ak Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş Hayatını Kaybetti

Enkaz Altında Kalan Ak Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş Hayatını Kaybetti
Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 şiddetindeki depremde Adıyaman ’da enkaz altında kalan Ak Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş ’ın yaşamını yitirdiği öğrenildi. Ak Parti milletvekilleri ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Taş için taziye mesajı yayınladı. Kahramanmaraş’ta dün iki büyük deprem yaşandı. Deprem 10 ilde hissedildi ve yıkıcı etki yarattı. Depremde ailesiyle birlikte Adıyaman’da enkaz altında kalan AKP Adıyaman Milletvekili Yakup Taş’ın da hayatını kaybettiği bugün öğrenildi. AKP milletvekilleri Taş için taziye mesajı yayınladı. TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Taş için "Deprem felaketinde enkaz altında kalan, AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş’ın hayatını kaybettiğini derin bir teessürle öğrendim. Merhum vekilimize ve deprem felaketinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum" mesajını yayınladı.  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de yayınladığı taziye mesajında, "Ak Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş’ın yaşadığımız büyük deprem felaketinde hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrendim. Merhuma Yüce Allah’tan rahmet, acılı ailesine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun" dedi. YAKUP TAŞ'IN ÖZGEÇMİŞİ Taş, 2002,2 007 ve 2011 Genel seçimlerinde AK Parti Milletvekilliği aday adaylığı başvurusu yaptı. 01 Kasım 2015 Genel Seçimlerinde AK Parti Adıyaman 5. sıra milletvekili adayı olarak seçimlere katıldı, 2018'de milletvekili seçildi. Siyasi faaliyetlerinin yanı sıra Adıyaman'da zirai ve ticari alanda faaliyet gösteren şirketlerin girişimciliği, kuruculuğu ve yöneticiliği, Adıyaman Spor Kulübü yöneticiliği ile 2002 yılından 2011 yılına kadar Adıyaman Ziraat Odası Başkanlığı görevini yürüttü. Taş, evli ve 6 çocuk babasıdır.
Enkaz Altında Kalan Ak Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş Hayatını Kaybetti

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 şiddetindeki depremde Adıyaman ’da enkaz altında kalan Ak Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş ’ın yaşamını yitirdiği öğrenildi. Ak Parti milletvekilleri ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Taş için taziye mesajı yayınladı.

Kahramanmaraş’ta dün iki büyük deprem yaşandı. Deprem 10 ilde hissedildi ve yıkıcı etki yarattı. Depremde ailesiyle birlikte Adıyaman’da enkaz altında kalan AKP Adıyaman Milletvekili Yakup Taş’ın da hayatını kaybettiği bugün öğrenildi. AKP milletvekilleri Taş için taziye mesajı yayınladı.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Taş için "Deprem felaketinde enkaz altında kalan, AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş’ın hayatını kaybettiğini derin bir teessürle öğrendim. Merhum vekilimize ve deprem felaketinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum" mesajını yayınladı. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de yayınladığı taziye mesajında, " Ak Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş’ın yaşadığımız büyük deprem felaketinde hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrendim. Merhuma Yüce Allah’tan rahmet, acılı ailesine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun" dedi.

YAKUP TAŞ'IN ÖZGEÇMİŞİ

Taş, 2002,2 007 ve 2011 Genel seçimlerinde AK Parti Milletvekilliği aday adaylığı başvurusu yaptı. 01 Kasım 2015 Genel Seçimlerinde AK Parti Adıyaman 5. sıra milletvekili adayı olarak seçimlere katıldı, 2018'de milletvekili seçildi. Siyasi faaliyetlerinin yanı sıra Adıyaman'da zirai ve ticari alanda faaliyet gösteren şirketlerin girişimciliği, kuruculuğu ve yöneticiliği, Adıyaman Spor Kulübü yöneticiliği ile 2002 yılından 2011 yılına kadar Adıyaman Ziraat Odası Başkanlığı görevini yürüttü. Taş, evli ve 6 çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.