,, ,

Engelli ve engelli çocuk annelerine destek veren kooperatif başkanına ödül

Gündem 05.10.2023 - 17:32, Güncelleme: 05.10.2023 - 17:32 3463+ kez okundu.
 

Engelli ve engelli çocuk annelerine destek veren kooperatif başkanına ödül

Kayseri’de iki otomobilin çarpışması sonucu iki kişi yaralandı ve olay bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı
S.S.Engelliler İle Engelli Çocuk Annelerine Destek Kadın Girişimi Üretim Ve İşletme Kooperatifi Başkanı Gülsüm Soyak , "Yılın en iyi girişimci kooperatifçisi" ödülünü aldı. Soyak, 20 Haziran 2023'te Antalya 'da düzenlenen ödül törenine katılamamıştı. Ödülünü, 4 Ekim 2023'te kooperatif genel merkezi olan Abdullah Sevimçok Sivil Toplum kültür merkezinde Yeşilçam Medya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Köksal Selçuk takdim etti. Soyak, ödül töreninde yaptığı konuşmada, kooperatifin kuruluşundan bu yana engelli ve engelli çocuk annelerine destek olmak için çalıştıklarını söyledi. Soyak, "Engellere inanmıyoruz, imkansızlıklara inanmıyoruz. Biz bir çocuğa değmenin geleceğe dokunmak olduğunu düşünüyoruz." dedi.
Kayseri’de iki otomobilin çarpışması sonucu iki kişi yaralandı ve olay bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı

S.S.Engelliler İle Engelli Çocuk Annelerine Destek Kadın Girişimi Üretim Ve İşletme Kooperatifi Başkanı Gülsüm Soyak , "Yılın en iyi girişimci kooperatifçisi" ödülünü aldı.

Soyak, 20 Haziran 2023'te Antalya 'da düzenlenen ödül törenine katılamamıştı. Ödülünü, 4 Ekim 2023'te kooperatif genel merkezi olan Abdullah Sevimçok Sivil Toplum kültür merkezinde Yeşilçam Medya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Köksal Selçuk takdim etti.

Soyak, ödül töreninde yaptığı konuşmada, kooperatifin kuruluşundan bu yana engelli ve engelli çocuk annelerine destek olmak için çalıştıklarını söyledi. Soyak, "Engellere inanmıyoruz, imkansızlıklara inanmıyoruz. Biz bir çocuğa değmenin geleceğe dokunmak olduğunu düşünüyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.