,, ,

Engelli Bir Annenin Çağrısı; Hayatımıza Müdahale Değil Engelsiz Yaşam İstiyoruz

Gündem 21.03.2022 - 11:13, Güncelleme: 21.03.2022 - 11:20 4349+ kez okundu.
 

Engelli Bir Annenin Çağrısı; Hayatımıza Müdahale Değil Engelsiz Yaşam İstiyoruz

News Findy Haberin Ulaştığı Arzu Cansever İyilik Platformu Başkanı Melek Gözen Hanımın Sorularını Yanıtladı
Arzu Cansever 27 yaşındayım altı çocuk annesiyim çocuklarım için yaşamak isterim çocuklarım için ayakta durmak istedim hep şunu söyledim Arzu güçlü bir kadın Arzu her şeyi Başarır. Bunun nedeni önce Rabbim sonra çocuklar Evet çocuklarımın bu hayatta benden başka kimsesi yok açıkcası moralimi bozmuyorum Arzu Cansever sokaklarda ne gibi sorunlar yaşıyor otobüse binerken Kaldırımda giderken insanların tutum davranışları nasıl kaldırımlarda büyük sıkıntı yaşıyoruz halkın duyarlı kadırımlara komple araç park ediliyor trafikte gitmek zorunda kalıyoruz ters şeritten gitmek zorunda kalıyoruz Kaldırımlar olmadığı için Ama sadece şunu söylüyorum Hani Eğer ki yazı yazabilsem hepsinin camına bir kağıt yapıştırmak istiyorum lütfen Benide düşün diye. ​ Reportajın Devamı 
News Findy Haberin Ulaştığı Arzu Cansever İyilik Platformu Başkanı Melek Gözen Hanımın Sorularını Yanıtladı

Arzu Cansever 27 yaşındayım altı çocuk annesiyim çocuklarım için yaşamak isterim çocuklarım için ayakta durmak istedim hep şunu söyledim Arzu güçlü bir kadın Arzu her şeyi Başarır.

Bunun nedeni önce Rabbim sonra çocuklar Evet çocuklarımın bu hayatta benden başka kimsesi yok açıkcası moralimi bozmuyorum Arzu Cansever sokaklarda ne gibi sorunlar yaşıyor otobüse binerken Kaldırımda giderken insanların tutum davranışları nasıl kaldırımlarda büyük sıkıntı yaşıyoruz halkın duyarlı kadırımlara komple araç park ediliyor trafikte gitmek zorunda kalıyoruz ters şeritten gitmek zorunda kalıyoruz Kaldırımlar olmadığı için Ama sadece şunu söylüyorum Hani Eğer ki yazı yazabilsem hepsinin camına bir kağıt yapıştırmak istiyorum lütfen Benide düşün diye. ​

Reportajın Devamı 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.