,, ,

En İyi Netflix Animasyon Filmleri 2024

Tv-Dünyası 15.12.2023 - 12:23, Güncelleme: 15.12.2023 - 12:23 6959+ kez okundu.
 

En İyi Netflix Animasyon Filmleri 2024

En İyi Netflix Animasyon Filmleri 2024
İşte Netflix 'te 2024'te çıkacak en iyi animasyon filmlerinden bazıları: Orion and the Dark (2 Şubat 2024) Bu film, Orion adında genç bir adamın hikayesini anlatıyor. Orion, korkuyla savaşmak ve dünyayı kurtarmak için karanlık güçlerle yüzleşmek zorunda kalır. Garfield (26 Ağustos 2024) Bu film, sevimli ve tembel bir kedi olan Garfield'ın hikayesini anlatıyor. Garfield, yeni bir eve taşındığında, yeni ev arkadaşlarıyla uyum sağlamakta zorlanır. Ters Yüz 2 (20 Aralık 2024) Bu film, Riley ve ailesinin yeni bir eve taşınmasının ardından yaşananları anlatıyor. Riley, yeni hayatında uyum sağlamakta zorlanır ve duyguları bir kez daha karışır. Spellbound (2024'ün sonu) Bu film, genç bir kızın hikayesini anlatıyor. Genç kız, büyülü bir krallıkta mahsur kalır ve burada bir büyücü ile arkadaş olur. Saving Bikini Bottom : The Sandy Cheeks Movie (2024'ün sonu) Bu film, SpongeBob SquarePants'in en iyi arkadaşı Sandy Cheeks'in hikayesini anlatıyor. Sandy, Bikini Bottom'u kurtarmak için bir maceraya atılır. Bu filmlerin hepsi, farklı yaş gruplarından izleyicilere hitap edecek eğlenceli ve heyecan verici hikayeler sunuyor.
En İyi Netflix Animasyon Filmleri 2024

İşte Netflix 'te 2024'te çıkacak en iyi animasyon filmlerinden bazıları:

  • Orion and the Dark (2 Şubat 2024)

Bu film, Orion adında genç bir adamın hikayesini anlatıyor. Orion, korkuyla savaşmak ve dünyayı kurtarmak için karanlık güçlerle yüzleşmek zorunda kalır.

  • Garfield (26 Ağustos 2024)

Bu film, sevimli ve tembel bir kedi olan Garfield'ın hikayesini anlatıyor. Garfield, yeni bir eve taşındığında, yeni ev arkadaşlarıyla uyum sağlamakta zorlanır.

  • Ters Yüz 2 (20 Aralık 2024)

Bu film, Riley ve ailesinin yeni bir eve taşınmasının ardından yaşananları anlatıyor. Riley, yeni hayatında uyum sağlamakta zorlanır ve duyguları bir kez daha karışır.

  • Spellbound (2024'ün sonu)

Bu film, genç bir kızın hikayesini anlatıyor. Genç kız, büyülü bir krallıkta mahsur kalır ve burada bir büyücü ile arkadaş olur.

Bu film, SpongeBob SquarePants'in en iyi arkadaşı Sandy Cheeks'in hikayesini anlatıyor. Sandy, Bikini Bottom'u kurtarmak için bir maceraya atılır.

Bu filmlerin hepsi, farklı yaş gruplarından izleyicilere hitap edecek eğlenceli ve heyecan verici hikayeler sunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.