,, ,

Emre Ogden’den yeni şarkı: “Geceler Bana Kurak”

Müzik 20.06.2023 - 13:53, Güncelleme: 20.06.2023 - 13:53 7264+ kez okundu.
 

Emre Ogden’den yeni şarkı: “Geceler Bana Kurak”

Emre Ogden’den yeni şarkı: “Geceler Bana Kurak”
Emre Ogden yeni şarkısı “Geceler Bana Kurak”ı kendi yapım şirketi Mota ’dan yayımladı.   Emre Ogden sözleri kendisine ait şarkının hikayesini şu şekilde açıklıyor: “Şarkım, genel hayat zorlukları ile baş ederken her şeye göğüs gerip yola devam eden karanlık bir adamın hikayesi.”   Ana temasında ise dostluk, aşk ve genel hayatın kötüye vuran yanlarını anlatan şarkının altyapısını Yavuz Özkan üstlenmiş. Emre Ogden’in kendi stüdyosunda kaydedilen “Geceler Bana Kurak”ın fotoğraf çekimleri Gizart’a ait.   Şarkının bir başka önemli özelliği ise yayın tarihi. Emre Ogden , şarkıyı yayımlamak için doğum gününü tarihini seçmiş. Kendisine ve dinleyicilerine sunmuş olduğu bir doğum günü hediyesini dijital platformlardan dinleyebilirsiniz.  
Emre Ogden’den yeni şarkı: “Geceler Bana Kurak”

Emre Ogden yeni şarkısı “Geceler Bana Kurak”ı kendi yapım şirketi Mota ’dan yayımladı.
 

Emre Ogden sözleri kendisine ait şarkının hikayesini şu şekilde açıklıyor: “Şarkım, genel hayat zorlukları ile baş ederken her şeye göğüs gerip yola devam eden karanlık bir adamın hikayesi.”

 

Ana temasında ise dostluk, aşk ve genel hayatın kötüye vuran yanlarını anlatan şarkının altyapısını Yavuz Özkan üstlenmiş. Emre Ogden’in kendi stüdyosunda kaydedilen “Geceler Bana Kurak”ın fotoğraf çekimleri Gizart’a ait.
 

Şarkının bir başka önemli özelliği ise yayın tarihi. Emre Ogden , şarkıyı yayımlamak için doğum gününü tarihini seçmiş. Kendisine ve dinleyicilerine sunmuş olduğu bir doğum günü hediyesini dijital platformlardan dinleyebilirsiniz.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.