,, ,

Emniyet Genel Müdürlüğü'nde 38 Hizmetli alımı başvuruları başladı

Gündem 12.01.2024 - 09:49, Güncelleme: 12.01.2024 - 09:49 4187+ kez okundu.
 

Emniyet Genel Müdürlüğü'nde 38 Hizmetli alımı başvuruları başladı

Emniyet Genel Müdürlüğü, KPSS puanına göre 38 Hizmetli alacak. Başvurular, 02.01.2024 - 12.01.2024 tarihleri arasında E-Devlet üzerinden yapılacak
Emniyet Genel Müdürlüğü , merkez ve taşra teşkilatında, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında, Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) puan sıralamasına göre 38 Hizmetli unvanında personel alımı yapmayı planlıyor. Genel Şartlar: Kadrolu statüde personel alımı yapılacak ve alım, Sınav Komisyonunca yapılacak sözlü ve/veya uygulamalı sınav sonucuna göre gerçekleştirilecek. Adayların 2022 yılı KPSS ortaöğretim düzeyinde KPSS-P94 puan türünden en az 70 puan almış olması gerekiyor. Adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinin (A) bendinde belirtilen şartları taşıması gerekiyor. Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçlarının olumlu olması gerekiyor. Emniyet Teşkilatı Sağlık Şartları Yönetmeliğinde belirtilen sağlık şartlarını taşıması gerekiyor. Emniyet Genel Müdürlüğünce yapılacak sözlü ve/veya uygulamalı sınavda başarılı olması gerekiyor. Sınav komisyonu, değerlendirme sonucunda herhangi bir adayı başarılı bulmaması halinde adayların tamamını elemeye yetkili. Sözlü ve/veya uygulamalı sınavda başarılı olup atanmaya hak kazanan adayların atamalarının yapıldığı birimde Emniyet Teşkilatında Emniyet Hizmetleri Sınıfı Dışında Görevli Kadrolu ve Sözleşmeli Personel Yönetmeliğine göre en az 3 yıl çalışmaları gerekiyor. Başvurular 02.01.2024 - 12.01.2024 tarihleri arasında alınacak ve 12.01.2024 Cuma günü saat 23:59’a kadar tamamlanmış olması gerekiyor. Adaylar, başvurularını E-Devlet üzerinden Emniyet Genel Müdürlüğü - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı adresinden yapabilecekler. Şahsen, kargo ya da posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek.
Emniyet Genel Müdürlüğü, KPSS puanına göre 38 Hizmetli alacak. Başvurular, 02.01.2024 - 12.01.2024 tarihleri arasında E-Devlet üzerinden yapılacak

Emniyet Genel Müdürlüğü , merkez ve taşra teşkilatında, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında, Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) puan sıralamasına göre 38 Hizmetli unvanında personel alımı yapmayı planlıyor.

Genel Şartlar:

  • Kadrolu statüde personel alımı yapılacak ve alım, Sınav Komisyonunca yapılacak sözlü ve/veya uygulamalı sınav sonucuna göre gerçekleştirilecek.
  • Adayların 2022 yılı KPSS ortaöğretim düzeyinde KPSS-P94 puan türünden en az 70 puan almış olması gerekiyor.
  • Adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinin (A) bendinde belirtilen şartları taşıması gerekiyor.
  • Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçlarının olumlu olması gerekiyor.
  • Emniyet Teşkilatı Sağlık Şartları Yönetmeliğinde belirtilen sağlık şartlarını taşıması gerekiyor.
  • Emniyet Genel Müdürlüğünce yapılacak sözlü ve/veya uygulamalı sınavda başarılı olması gerekiyor.
  • Sınav komisyonu, değerlendirme sonucunda herhangi bir adayı başarılı bulmaması halinde adayların tamamını elemeye yetkili.
  • Sözlü ve/veya uygulamalı sınavda başarılı olup atanmaya hak kazanan adayların atamalarının yapıldığı birimde Emniyet Teşkilatında Emniyet Hizmetleri Sınıfı Dışında Görevli Kadrolu ve Sözleşmeli Personel Yönetmeliğine göre en az 3 yıl çalışmaları gerekiyor.

Başvurular 02.01.2024 - 12.01.2024 tarihleri arasında alınacak ve 12.01.2024 Cuma günü saat 23:59’a kadar tamamlanmış olması gerekiyor. Adaylar, başvurularını E-Devlet üzerinden Emniyet Genel Müdürlüğü - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı adresinden yapabilecekler. Şahsen, kargo ya da posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.