,, ,

Eman Gündüz: PKK tekrar canlandırılıyor, Kürtler dur demeli

Siyaset 25.12.2023 - 11:31, Güncelleme: 25.12.2023 - 11:31 6637+ kez okundu.
 

Eman Gündüz: PKK tekrar canlandırılıyor, Kürtler dur demeli

Yeni Dünya Siyaseti Baş Lideri Eman Gündüz, PKK’nın Kürtlere zarar verdiğini ve Kürtlerin teröre ‘hayır’ demesi gerektiğini belirtti.
Yeni Dünya Siyaseti Baş Lideri Eman Gündüz : "PKK tekrar canlandırılıyor. PKK en çok Kürtlere zarar veriyor. Bölgenin geri kalmasının sebebi PKK terörüdür. Kürtlerin PKK'ya dur demesi teröre hayır demesi lazım." Yeni Dünya Siyaseti Baş Lideri Eman Gündüz PKK terör örgütünün yaptığı saldırılar ve şehitlerimiz ile ilgili konuştu ve kısaca şunları kayda geçirdi: "PKK terör örgütü saldırıları sonucu tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. PKK terörü en çok Kürtlere zarar verdi Doğu Güneydoğu bölgelerimizin geri kalmasının sebebi bu terördür. Son beş yıldır terörün bitme noktasına gelmesi ile Kürtler nefes aldılar ve Bölgemiz kalkındı gelişti bu sebeple Kürtlerin PKK'ya bir daha fırsat ve imkan vermemesi lazım Kürtler kendi iyilikleri için PKK'ya dur demeli ve teröre hayır demeli. Bu sebeple ısrarla Kürtler için Milli bir siyasi Kürt hareketi gereklidir diyoruz Kürtlerin PKK ve siyasi parti uzantılarından uzaklaşması lazım. İç siyasete ve dış siyasete bakıldığında birilerinin terör ve PKK ile tekrar ülkenin başına bela çıkarmaya çalıştığı görülmektedir milletçe buna izin vermemek lazım."
Yeni Dünya Siyaseti Baş Lideri Eman Gündüz, PKK’nın Kürtlere zarar verdiğini ve Kürtlerin teröre ‘hayır’ demesi gerektiğini belirtti.

Yeni Dünya Siyaseti Baş Lideri Eman Gündüz : " PKK tekrar canlandırılıyor. PKK en çok Kürtlere zarar veriyor. Bölgenin geri kalmasının sebebi PKK terörüdür. Kürtlerin PKK'ya dur demesi teröre hayır demesi lazım."

Yeni Dünya Siyaseti Baş Lideri Eman Gündüz PKK terör örgütünün yaptığı saldırılar ve şehitlerimiz ile ilgili konuştu ve kısaca şunları kayda geçirdi: " PKK terör örgütü saldırıları sonucu tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. PKK terörü en çok Kürtlere zarar verdi Doğu Güneydoğu bölgelerimizin geri kalmasının sebebi bu terördür. Son beş yıldır terörün bitme noktasına gelmesi ile Kürtler nefes aldılar ve Bölgemiz kalkındı gelişti bu sebeple Kürtlerin PKK'ya bir daha fırsat ve imkan vermemesi lazım Kürtler kendi iyilikleri için PKK'ya dur demeli ve teröre hayır demeli. Bu sebeple ısrarla Kürtler için Milli bir siyasi Kürt hareketi gereklidir diyoruz Kürtlerin PKK ve siyasi parti uzantılarından uzaklaşması lazım. İç siyasete ve dış siyasete bakıldığında birilerinin terör ve PKK ile tekrar ülkenin başına bela çıkarmaya çalıştığı görülmektedir milletçe buna izin vermemek lazım."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.