,, ,

Elmas Yağmur, Keçiören Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Siyaset 14.12.2023 - 10:13, Güncelleme: 14.12.2023 - 12:59 7462+ kez okundu.
 

Elmas Yağmur, Keçiören Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Elmas Yağmur, İYİ Parti Keçiören İlçe Başkanlığı’nda, 2024 yerel seçimlerinde Keçiören Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.
Elmas Yağmur İYİ Parti Keçiören İlçe Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, 2024 yerel seçimlerinde Keçiören Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı. Yağmur, yaptığı açıklamada, "Sevgili Keçiörenliler, kıymetli dava arkadaşlarım, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Hoşgelişler ola inşallah diyorum. "Siyasi hayatımın en önemli amacı vatandaşlarımıza yeni ufuklar sunmaktır. Bu ufuk demokrasi mücadelesinin gereğidir. Keçiören Belediye Başkanı adayı olarak omuz omuza bu demokrasi mücadelesinin öncülüğünü tarihi bir sorumluluk olarak görüyorum. Şüphesiz yerel seçimlerde Keçiören'i kazanmak büyük bir siyasi başarıdır. Türkiye'nin en güzel ve en önemli ilçelerinden birine hizmet etme onuruna ulaştırır Rabbim bizleri inşallah. "Bizler yılmadan, asla vazgeçmeden yüksek azim ve iradeyle çalışacağız. Bizim yönetimimizdeki Keçiören Ankara'nın geleceğinin teminatı olacaktır. Hayatımı adadığım bu şehirde öncelikle Türkiye'ye hizmet etmek ve alternatif bir Keçiören vizyonu ortaya koymak amacıyla şehrin gerçek sahibi olan halkın, kendi şehrine sahip çıkmasını rica ediyorum. "Ben hayatım boyunca bir koltuğa değil, bir misyona aday oldum. Bugün bu misyon Keçiören'in yeni bir siyaset ve yeni bir yönetim anlayışına kavuşturulması misyonudur. Bu topraklarda cesur bir demokrasinin, adaletin, hukukun üstünlüğünün ve güçlü devletin, güçlü Keçiören'in yeniden tesisi öncelikli hedefimdir. "Bu hedefler doğrultusunda güçlü ama demokratik, aktif ama denetlenen, cesur ama şeffaf bir liderlik anlayışının altını özenle çiziyorum. Zira biliyorum ki cesur demokrasi, cesur bir toplum; cesur liderlerle mümkün olabilir. Gücünü yerelden alan bir yönetici de her zaman güçlüdür. "Bundan sonraki yolculuğumuzda benim yol arkadaşlarım gençler ve kadınlar; işçiler ve güvencesizlerdir. Emekliler ve yaşlılar; engelliler ve keşfedilmeyi bekleyen girişimci ve yaratıcı zihinlerdir. "Bu vesileyle İYİ Partili yol arkadaşlarıma da seslenmek istiyorum. Mayıs 2023 seçimlerinde yaşadığımız hayal kırıklığı beni derinden üzmüştür. Ancak benim dünyamda umutsuzluğa yer yoktur. Umudun önündeki bütün engelleri kaldırmalıyız. Ben bu mağlubiyeti partimizde köklü ve kapsayıcı bir tazeleme sürecinin başlamasına vesile olduğunu görüyorum. Bu değişim ve dönüşüm sürecini en güçlü şekilde tamamlayıp uyum içinde çalışmak, çalışmak, çalışmak zorundayız diye düşünüyorum. Yenileme; değişim ve dönüşüm tabii ki kolay değildir. Ama bunu gerçekleştirmek zorundayız. "Ben partimin bir evladı olarak bu dönüşüme içtenlikle ve etkin bir şekilde katkı sağlayacağıma inanıyorum. Ve Keçiören Belediye Başkanı olduğumda tüm halkımıza ve bu ilçeye en başarılı belediye başkanı olacağıma söz veriyorum. "Bu anlayışla İYİ Partili yol arkadaşlarımla, farklı partilere gönül veren Keçiörenlilerle, kentine sahip çıkan Keçiören gönülleriyle 'Ne Mutlu Keçiören', 'Ne Mutlu Türküm' diyeceğiz. Her şey Keçiörenlerle İYİleşecek inşallah diyorum. Saygı ve sevgilerimle."
Elmas Yağmur, İYİ Parti Keçiören İlçe Başkanlığı’nda, 2024 yerel seçimlerinde Keçiören Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.

Elmas Yağmur İYİ Parti Keçiören İlçe Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, 2024 yerel seçimlerinde Keçiören Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.

Yağmur, yaptığı açıklamada, "Sevgili Keçiörenliler, kıymetli dava arkadaşlarım, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Hoşgelişler ola inşallah diyorum.

"Siyasi hayatımın en önemli amacı vatandaşlarımıza yeni ufuklar sunmaktır. Bu ufuk demokrasi mücadelesinin gereğidir. Keçiören Belediye Başkanı adayı olarak omuz omuza bu demokrasi mücadelesinin öncülüğünü tarihi bir sorumluluk olarak görüyorum. Şüphesiz yerel seçimlerde Keçiören'i kazanmak büyük bir siyasi başarıdır. Türkiye'nin en güzel ve en önemli ilçelerinden birine hizmet etme onuruna ulaştırır Rabbim bizleri inşallah.

"Bizler yılmadan, asla vazgeçmeden yüksek azim ve iradeyle çalışacağız. Bizim yönetimimizdeki Keçiören Ankara'nın geleceğinin teminatı olacaktır. Hayatımı adadığım bu şehirde öncelikle Türkiye'ye hizmet etmek ve alternatif bir Keçiören vizyonu ortaya koymak amacıyla şehrin gerçek sahibi olan halkın, kendi şehrine sahip çıkmasını rica ediyorum.

"Ben hayatım boyunca bir koltuğa değil, bir misyona aday oldum. Bugün bu misyon Keçiören'in yeni bir siyaset ve yeni bir yönetim anlayışına kavuşturulması misyonudur. Bu topraklarda cesur bir demokrasinin, adaletin, hukukun üstünlüğünün ve güçlü devletin, güçlü Keçiören'in yeniden tesisi öncelikli hedefimdir.

"Bu hedefler doğrultusunda güçlü ama demokratik, aktif ama denetlenen, cesur ama şeffaf bir liderlik anlayışının altını özenle çiziyorum. Zira biliyorum ki cesur demokrasi, cesur bir toplum; cesur liderlerle mümkün olabilir. Gücünü yerelden alan bir yönetici de her zaman güçlüdür.

"Bundan sonraki yolculuğumuzda benim yol arkadaşlarım gençler ve kadınlar; işçiler ve güvencesizlerdir. Emekliler ve yaşlılar; engelliler ve keşfedilmeyi bekleyen girişimci ve yaratıcı zihinlerdir.

"Bu vesileyle İYİ Partili yol arkadaşlarıma da seslenmek istiyorum. Mayıs 2023 seçimlerinde yaşadığımız hayal kırıklığı beni derinden üzmüştür. Ancak benim dünyamda umutsuzluğa yer yoktur. Umudun önündeki bütün engelleri kaldırmalıyız. Ben bu mağlubiyeti partimizde köklü ve kapsayıcı bir tazeleme sürecinin başlamasına vesile olduğunu görüyorum. Bu değişim ve dönüşüm sürecini en güçlü şekilde tamamlayıp uyum içinde çalışmak, çalışmak, çalışmak zorundayız diye düşünüyorum. Yenileme; değişim ve dönüşüm tabii ki kolay değildir. Ama bunu gerçekleştirmek zorundayız.

"Ben partimin bir evladı olarak bu dönüşüme içtenlikle ve etkin bir şekilde katkı sağlayacağıma inanıyorum. Ve Keçiören Belediye Başkanı olduğumda tüm halkımıza ve bu ilçeye en başarılı belediye başkanı olacağıma söz veriyorum.

"Bu anlayışla İYİ Partili yol arkadaşlarımla, farklı partilere gönül veren Keçiörenlilerle, kentine sahip çıkan Keçiören gönülleriyle 'Ne Mutlu Keçiören', 'Ne Mutlu Türküm' diyeceğiz. Her şey Keçiörenlerle İYİleşecek inşallah diyorum. Saygı ve sevgilerimle."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.