,, ,

Elif Saltık Kimdir?

Kimdir 18.01.2023 - 18:03, Güncelleme: 18.01.2023 - 18:03 10039+ kez okundu.
 

Elif Saltık Kimdir?

Elif Saltık Kimdir?
Elif Saltık 1971 senesinde İstanbul’da doğdu. İlk orta ve lise eğitimimi tamamladıktan sonra 1993 te Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Görüntü Sanatları Tiyatro Dekor ve Kostüm ana sanat dalından mezun oldu. Mezun olduktan sonra çeşitli Tiyatro ve Televizyon kanallarında dekorlar yaptı. Eğitim ve kişisel becerilerinin katmış olduğu özgüven ve yaratıcılığı başkalarına da aktarabilecek olmak adına seramik sanatına adım attı. Elif Saltık M:G:S.Ü de aldığı  eğitimler sayesinde iş hayatında  dekor yaparken yarattığı hikayeleri, çamurun üstünde yaşatmaya başladı. 2010 yılından bu yana seramik hayatının vazgeçilmezi oldu. Elif Saltık Kendi atölyesi ve faklı atölyelerde, elle şekillendirme üzerine eğitimler veren sanatçı, belirli dönemlerde workshoplar düzenledi. Seramik ve heykel çalışmaları dışında, farklı organizasyonlarda tasarım çalışmaları yaptı, çeşitli karma sergilere ve fuarlara katıldı.
Elif Saltık Kimdir?

Elif Saltık 1971 senesinde İstanbul’da doğdu. İlk orta ve lise eğitimimi tamamladıktan sonra 1993 te Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Görüntü Sanatları Tiyatro Dekor ve Kostüm ana sanat dalından mezun oldu. Mezun olduktan sonra çeşitli Tiyatro ve Televizyon kanallarında dekorlar yaptı. Eğitim ve kişisel becerilerinin katmış olduğu özgüven ve yaratıcılığı başkalarına da aktarabilecek olmak adına seramik sanatına adım attı. Elif Saltık M:G:S.Ü de aldığı  eğitimler sayesinde iş hayatında  dekor yaparken yarattığı hikayeleri, çamurun üstünde yaşatmaya başladı. 2010 yılından bu yana seramik hayatının vazgeçilmezi oldu.

Elif Saltık Kendi atölyesi ve faklı atölyelerde, elle şekillendirme üzerine eğitimler veren sanatçı, belirli dönemlerde workshoplar düzenledi. Seramik ve heykel çalışmaları dışında, farklı organizasyonlarda tasarım çalışmaları yaptı, çeşitli karma sergilere ve fuarlara katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.