,, ,

Elif Güveloğlu Kimdir, Nerelidir? Elif Güveloğlu Hayatı ve Biyografisi

Kimdir 21.10.2023 - 11:43, Güncelleme: 21.10.2023 - 11:43 5314+ kez okundu.
 

Elif Güveloğlu Kimdir, Nerelidir? Elif Güveloğlu Hayatı ve Biyografisi

Elif Güveloğlu Kimdir, Nerelidir? Elif Güveloğlu Hayatı ve Biyografisi
Uzman Dr. Elif Güveloğlu , 9 Ocak 1971 tarihinde Adana’nın Kadirli ilçesinde doğmuştur. İlköğretime Ankara’da başlamış, ortaokulu Adana’da bitirmiştir. Lise eğitimini Adana Koleji’nde tamamladıktan sonra, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitimine devam etmiş ve 1997 yılında bu fakülteden mezun olmuştur. Çeşitli poliklinik ve hastanelerde hekim olarak görev yapmıştır. 2001-2006 yılları arasında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Patoloji Bölümü’nde patoloji ihtisasını tamamlamış ve “uzman doktor” unvanını almıştır. 2006 yılında Ege Patoloji Derneği tarafından Murat B. Alkanat Genç Araştırmacı ödülüne layık görülmüştür. 2011 yılında Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nde “fitoterapi” (bitkisel tedavi) yüksek lisansını bitirmiştir. Ayrıca, Bezmialem Vakıf Üniversitesinde, Sağlık Bakanlığı onaylı Fitoterapi Eğitim Programını başarıyla bitirerek "Fitoterapi Uygulama Sertifikası"nı almaya hak kazanmıştır. Daha sonra aynı üniversitede fitoterapi konusunda eğitim almak isteyen uzman doktorlara ders veren ekibe dahil olmuştur ve eğitim vermeye devam etmektedir
Elif Güveloğlu Kimdir, Nerelidir? Elif Güveloğlu Hayatı ve Biyografisi

Uzman Dr. Elif Güveloğlu , 9 Ocak 1971 tarihinde Adana’nın Kadirli ilçesinde doğmuştur. İlköğretime Ankara’da başlamış, ortaokulu Adana’da bitirmiştir. Lise eğitimini Adana Koleji’nde tamamladıktan sonra, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitimine devam etmiş ve 1997 yılında bu fakülteden mezun olmuştur.

Çeşitli poliklinik ve hastanelerde hekim olarak görev yapmıştır. 2001-2006 yılları arasında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Patoloji Bölümü’nde patoloji ihtisasını tamamlamış ve “uzman doktor” unvanını almıştır. 2006 yılında Ege Patoloji Derneği tarafından Murat B. Alkanat Genç Araştırmacı ödülüne layık görülmüştür.

2011 yılında Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nde “fitoterapi” (bitkisel tedavi) yüksek lisansını bitirmiştir. Ayrıca, Bezmialem Vakıf Üniversitesinde, Sağlık Bakanlığı onaylı Fitoterapi Eğitim Programını başarıyla bitirerek "Fitoterapi Uygulama Sertifikası"nı almaya hak kazanmıştır. Daha sonra aynı üniversitede fitoterapi konusunda eğitim almak isteyen uzman doktorlara ders veren ekibe dahil olmuştur ve eğitim vermeye devam etmektedir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.