,, ,

Elif Ana Filminin Muhteşem Galası

Tv-Dünyası 06.12.2022 - 12:54, Güncelleme: 06.12.2022 - 12:54 5556+ kez okundu.
 

Elif Ana Filminin Muhteşem Galası

Elif Ana Filminin Muhteşem Galası
Yapımcılığını Ökkeş Sevimli , Kazım Carman In Üstlendiği Yönetmen Koltuğunda Semir Aslan Yürek ve Kazım Özün Oturduğu Başrollerinde Sermiyan Midyat , Cezmi Baskın , Ali Sürmeli , Orhan Aydın , Aliye Uzunatağan ,  Sadık Gürbüz , Tuğba Özay  ın rol aldığı Elif Ana filminin galası dün akşam gerçekleşti. Galaya  sanatçı Latif Doğan , sanatçı kahtalımıçı, oyuncu Mehmet Çepiç , oyuncu Mustafa Uzunlar, oyuncu Savaş Özdemir , guzeller güzeli oyuncu Hülya Diken , guzeller güzeli manken Nilay Dorsa , dizi ve sinema oyuncusu Erol Taşcı , iş insanı alişan çınar , iş insanı Ali Çukacı  , modacı Teo Bilbay , oyuncu Turgay Tanülku ,  roma medya,nın sahibi - iş insanı  ramazan sedat şen   ve önümüzdeki günlerde yargı dizisiyle adından söz ettirecek olan dizi ve sinema oyuncusu Serkan Karateke onur konuğu olarak katılan isimler arasındaydı. Elif Ana filminin konusu ise : ermiş bir kadın olan elif ana, alevilikte kan bağı ile aktarılan “analık” ünvanını, o soy ağacından olmamasına rağmen alan bir kadındır. Hayatı boyunca insanlara yardım etmesinden dolayı iyilik meleği olarak anılan elif ana, hastalığı olan, darda olan, sorunu olana şifa olmaya çalışır. Kör olmak üzere olan elif ana, gözünü kurtarmak için maraş’tan ankara’ya gittiğinde, hastanede hayatını gözlerinin önünden film şeridi gibi geçer. Daha çocukken yemen’e giden bir grup osmanlı askerinin köylerine gelişi, o grubun içinden murtaza çavuş ile olan diyaloğu, kurtuluş savaşı, evliliği, çobanlık yılları, ellili yılların ağası şeyho ile olan diyalogları gibi bir çok olay elif ana’nın zihninde yeniden canlanır. Haber : görkem emgen
Elif Ana Filminin Muhteşem Galası

Yapımcılığını Ökkeş Sevimli , Kazım Carman In Üstlendiği Yönetmen Koltuğunda Semir Aslan Yürek ve Kazım Özün Oturduğu Başrollerinde Sermiyan Midyat , Cezmi Baskın , Ali Sürmeli , Orhan Aydın , Aliye Uzunatağan Sadık Gürbüz , Tuğba Özay  ın rol aldığı Elif Ana filminin galası dün akşam gerçekleşti. Galaya  sanatçı Latif Doğan , sanatçı kahtalımıçı, oyuncu Mehmet Çepiç , oyuncu Mustafa Uzunlar, oyuncu Savaş Özdemir , guzeller güzeli oyuncu Hülya Diken , guzeller güzeli manken Nilay Dorsa , dizi ve sinema oyuncusu Erol Taşcı , iş insanı alişan çınar , iş insanı Ali Çukacı  , modacı Teo Bilbay , oyuncu Turgay Tanülku ,  roma medya,nın sahibi - iş insanı  ramazan sedat şen   ve önümüzdeki günlerde yargı dizisiyle adından söz ettirecek olan dizi ve sinema oyuncusu Serkan Karateke onur konuğu olarak katılan isimler arasındaydı. Elif Ana filminin konusu ise : ermiş bir kadın olan elif ana, alevilikte kan bağı ile aktarılan “analık” ünvanını, o soy ağacından olmamasına rağmen alan bir kadındır. Hayatı boyunca insanlara yardım etmesinden dolayı iyilik meleği olarak anılan elif ana, hastalığı olan, darda olan, sorunu olana şifa olmaya çalışır. Kör olmak üzere olan elif ana, gözünü kurtarmak için maraş’tan ankara’ya gittiğinde, hastanede hayatını gözlerinin önünden film şeridi gibi geçer. Daha çocukken yemen’e giden bir grup osmanlı askerinin köylerine gelişi, o grubun içinden murtaza çavuş ile olan diyaloğu, kurtuluş savaşı, evliliği, çobanlık yılları, ellili yılların ağası şeyho ile olan diyalogları gibi bir çok olay elif ana’nın zihninde yeniden canlanır.
Haber : görkem emgen

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.