,, ,

Elçin Sangu'nun Yeni Dizisi Belli Oldu: 'Çöp Adam'

Tv-Dünyası 09.10.2022 - 19:29, Güncelleme: 09.10.2022 - 19:29 5639+ kez okundu.
 

Elçin Sangu'nun Yeni Dizisi Belli Oldu: 'Çöp Adam'

Elçin Sangu'nun Yeni Dizisi Belli Oldu: 'Çöp Adam'
Kiralık Aşk, Çarpışma, İyi Günde Kötü Günde, Yalancılar ve Mumları gibi dizilerde izleyici karşısına çıkan güzel oyuncu Elçin Sangu ; yapımcılığını OGM Pictures ' ın üstlendiği, yönetmen koltuğuna Yağız Alp Akaydın 'ın oturacağı ' Çöp Adam ' dizisi ile anlaştı. Melek Gençoğlu ile Su Ersöz ’ün senaryosunu kaleme aldığı dizide Sangu, Tamer'in ( Engin Altan Düzyatan ) kaçırıp bir mahzene kapattığı Peri adlı banka müdürüne hayat verecek. Çöp Adam yakında Star TV 'de!
Elçin Sangu'nun Yeni Dizisi Belli Oldu: 'Çöp Adam'
Kiralık Aşk, Çarpışma, İyi Günde Kötü Günde, Yalancılar ve Mumları gibi dizilerde izleyici karşısına çıkan güzel oyuncu Elçin Sangu ; yapımcılığını OGM Pictures ' ın üstlendiği, yönetmen koltuğuna Yağız Alp Akaydın 'ın oturacağı ' Çöp Adam ' dizisi ile anlaştı.
Melek Gençoğlu ile Su Ersöz ’ün senaryosunu kaleme aldığı dizide Sangu, Tamer'in ( Engin Altan Düzyatan ) kaçırıp bir mahzene kapattığı Peri adlı banka müdürüne hayat verecek.
Çöp Adam yakında Star TV 'de!
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.