,, ,

Elazığ'da uyuşturucu operasyonu: 241 kilo esrar ele geçirildi

Asayiş 19.09.2023 - 12:39, Güncelleme: 19.09.2023 - 12:39 10839+ kez okundu.
 

Elazığ'da uyuşturucu operasyonu: 241 kilo esrar ele geçirildi

Elazığ’ın Arıcak ilçesi ve Diyarbakır’da düzenlenen operasyonlarda, 241 kilogram esrar ve 1230 kök Hint keneviri ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı
Elazığ 'ın Arıcak ilçesinde ve Diyarbakır 'da düzenlenen operasyonlarda, 241 kilogram esrar ile 1230 kök Hint keneviri ele geçirildi, gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu imalatı ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmalar neticesinde şüpheliler M.C, M.B. ve R.Y'nin uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisine ulaştı. Takibe alınan M.C. ve M.B'nin bulunduğu araç, Arıcak ilçe girişinde durduruldu. Araçta yapılan aramada, 1 kilogram esrar ele geçirildi. Diyarbakır'da ikamet ettiği belirlenen R.Y'nin yakalanması için operasyon başlatan ekipler, şüphelinin ev ve bahçesinde narkotik köpekleri yardımıyla yaptıkları aramada ise 240 kilogram esrar ile 1230 kök Hint keneviri ele geçirdi. Gözaltına alınan şüphelilerden M.C. ve M.B çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı, R.Y'nin yakalanmasına çalışılıyor.
Elazığ’ın Arıcak ilçesi ve Diyarbakır’da düzenlenen operasyonlarda, 241 kilogram esrar ve 1230 kök Hint keneviri ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı

Elazığ 'ın Arıcak ilçesinde ve Diyarbakır 'da düzenlenen operasyonlarda, 241 kilogram esrar ile 1230 kök Hint keneviri ele geçirildi, gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu imalatı ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmalar neticesinde şüpheliler M.C, M.B. ve R.Y'nin uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisine ulaştı.

Takibe alınan M.C. ve M.B'nin bulunduğu araç, Arıcak ilçe girişinde durduruldu.

Araçta yapılan aramada, 1 kilogram esrar ele geçirildi.

Diyarbakır'da ikamet ettiği belirlenen R.Y'nin yakalanması için operasyon başlatan ekipler, şüphelinin ev ve bahçesinde narkotik köpekleri yardımıyla yaptıkları aramada ise 240 kilogram esrar ile 1230 kök Hint keneviri ele geçirdi.

Gözaltına alınan şüphelilerden M.C. ve M.B çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı, R.Y'nin yakalanmasına çalışılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.