,, ,

Elazığ Valiliği Açıkladı, Gezi Teknesinin Bakımı Tamamlanarak Suya İndirildi

Gündem 09.11.2022 - 13:57, Güncelleme: 09.11.2022 - 13:57 2997+ kez okundu.
 

Elazığ Valiliği Açıkladı, Gezi Teknesinin Bakımı Tamamlanarak Suya İndirildi

Elazığ Valiliği Açıkladı, Gezi Teknesinin Bakımı Tamamlanarak Suya İndirildi
Elazığ Valiliği tarafından Karaleylek ve Saklıkapı kanyıonları arasında hizmet veren teknenin bakımı tamamlanarak suya indirildiği açıklandı. Elazığ’ın Baskil İlçesi’nde bulunan Karaleylek ve Saklıkapı kanyonlarına tekne gezileri düzenleniyordu. Düzenlenen bu gezilerde kullanılan uzun süre kullanılmadığı için tahribatlar meydana gelmişti. Elazığ Valiliği , tahribatları bulunan teknenin bakım ve onarımının tamamlandığını ve suya indirildiğini açıkladı. “GEZİ TEKNESİNİN BÜYÜK ÇAPLI BAKIM VE ONARIMI TAMAMLANARAK SUYA İNDİRİLDİ” Valilik tarafından yapılan açıklamada, “Baskil Höyük köyü iskelesi ile Karaleylek ve Saklıkapı kanyonları arasında hizmet verecek olan gezi teknesinin büyük çaplı bakım ve onarımı tamamlanarak suya indirildi” denildi. Haber : Sıtkı Taşel
Elazığ Valiliği Açıkladı, Gezi Teknesinin Bakımı Tamamlanarak Suya İndirildi

Elazığ Valiliği tarafından Karaleylek ve Saklıkapı kanyıonları arasında hizmet veren teknenin bakımı tamamlanarak suya indirildiği açıklandı.

Elazığ’ın Baskil İlçesi’nde bulunan Karaleylek ve Saklıkapı kanyonlarına tekne gezileri düzenleniyordu.

Düzenlenen bu gezilerde kullanılan uzun süre kullanılmadığı için tahribatlar meydana gelmişti.

Elazığ Valiliği , tahribatları bulunan teknenin bakım ve onarımının tamamlandığını ve suya indirildiğini açıkladı.

“GEZİ TEKNESİNİN BÜYÜK ÇAPLI BAKIM VE ONARIMI TAMAMLANARAK SUYA İNDİRİLDİ”

Valilik tarafından yapılan açıklamada, “ Baskil Höyük köyü iskelesi ile Karaleylek ve Saklıkapı kanyonları arasında hizmet verecek olan gezi teknesinin büyük çaplı bakım ve onarımı tamamlanarak suya indirildi” denildi.

Haber : Sıtkı Taşel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.