,, ,

Ekrem Oran Kimdir

Kimdir 13.12.2022 - 15:07, Güncelleme: 13.12.2022 - 15:07 5941+ kez okundu.
 

Ekrem Oran Kimdir

Ekrem Oran Kimdir?
Ekrem Oran, 21 Mayıs 1971 tarihinde İzmir Çeşme 'de doğdu. Gazi İlkokulu, Saint-Joseph Ortaokulu ve İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi'ndeki eğitimlerinin ardından Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji Bölümü'ne devam etti. Ekrem Oran 2009 Yerel Seçimlerinde Çeşme Belediyesi Meclis Üyesi oldu. 2004-2013 yılları arasında Çeşme Belediyesi'nde Başkan Vekilliği, Encümen Üyeliği, İmar Komisyonu Üyeliği, Denetim Komisyonu Başkanlığı gibi görevlerde yer aldı. Ekrem Oran Çok iyi derecede Fransızca, İngilizce ve Rusça bilen Ekrem Oran, evli ve bir çocuk babasıdır.
Ekrem Oran Kimdir?

Ekrem Oran, 21 Mayıs 1971 tarihinde İzmir Çeşme 'de doğdu. Gazi İlkokulu, Saint-Joseph Ortaokulu ve İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi'ndeki eğitimlerinin ardından Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji Bölümü'ne devam etti.

Ekrem Oran 2009 Yerel Seçimlerinde Çeşme Belediyesi Meclis Üyesi oldu. 2004-2013 yılları arasında Çeşme Belediyesi'nde Başkan Vekilliği, Encümen Üyeliği, İmar Komisyonu Üyeliği, Denetim Komisyonu Başkanlığı gibi görevlerde yer aldı.

Ekrem Oran Çok iyi derecede Fransızca, İngilizce ve Rusça bilen Ekrem Oran, evli ve bir çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.