,, ,

Ekrem İmamoğlu 'nun seçim şarkısı olan ‘Her Şey Çok Güzel Olacak’ Şarkısına Telif Sorunu

Gündem 31.01.2024 - 14:06, Güncelleme: 31.01.2024 - 14:26 3192+ kez okundu.
 

Ekrem İmamoğlu 'nun seçim şarkısı olan ‘Her Şey Çok Güzel Olacak’ Şarkısına Telif Sorunu

İmamoğlu’nun seçim şarkısı 'Her Şey Çok Güzel Olacak’a telif hakkı uygulaması soruları gündeme geldi
2023 yılında gerçekleşen Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerinde Millet İttifakı 'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 'nun seçim şarkısı olan " Her Şey Çok Güzel Olacak ", Ali Altay 'a aitti. Ancak seçimden yaklaşık bir yıl sonra Altay, YouTube'daki videolara telif hakkı uygulamasına başladı. İmamoğlu'nun danışmanlarına bile bilgi verilmesine rağmen telif haklarına yönelik eylemler devam ediyor. Bu durum, "Seçim bitti, anlaşma sona mı erdi?" veya "Ekrem İmamoğlu, Ali Altay 'a seçim müziği için ödeme yapmadı mı?" gibi soruları gündeme getiriyor.
İmamoğlu’nun seçim şarkısı 'Her Şey Çok Güzel Olacak’a telif hakkı uygulaması soruları gündeme geldi

2023 yılında gerçekleşen Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerinde Millet İttifakı 'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 'nun seçim şarkısı olan " Her Şey Çok Güzel Olacak ", Ali Altay 'a aitti. Ancak seçimden yaklaşık bir yıl sonra Altay, YouTube'daki videolara telif hakkı uygulamasına başladı.

İmamoğlu'nun danışmanlarına bile bilgi verilmesine rağmen telif haklarına yönelik eylemler devam ediyor. Bu durum, "Seçim bitti, anlaşma sona mı erdi?" veya "Ekrem İmamoğlu, Ali Altay 'a seçim müziği için ödeme yapmadı mı?" gibi soruları gündeme getiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.