,, ,

Ekonomik Gezi İçin Müze Kart Tercih Edin”

Gündem 25.06.2023 - 13:43, Güncelleme: 25.06.2023 - 13:43 8261+ kez okundu.
 

Ekonomik Gezi İçin Müze Kart Tercih Edin”

Ekonomik Gezi İçin Müze Kart Tercih Edin”
Başkan Bakar, “müze ve ören yerlerini rahat ve ekonomik bir şekilde gezmek için mutlaka Müzekart temin edin.”dedi. Sivas Turizm Derneği Başkanı Gazeteci Hakan Bakar,  Kurban Bayramında Sivas’a gelecek olan gurbetcilerimizin şehrin tarihini ve genel kültürünü daha yakından tanımaları açısından Sivas’ta bulunan müzeleri rahat ve ekonomik bir şekilde gezmeleri için Müzekart çıkartmalarını tavsiye etti. Başkan Bakar, yaptığı açıklamada şunları ifade etti. “Öncelikle herkesin kurban bayramını en içten dileklerimle kutlarım. Sağlıklı mutlu sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmenizi temenni ederim. Sivas’a il dışından gelen veya şehirde yaşayan vatandaşlarımızın şehrin tarihini daha yakından tanımaları açısından şehirlerde yer alan müzelerin önemli olduğunu birkez daha hatırlatmak isterim. Bu vesileyle her yıl bir kere çıkarmak kaydıyla Müzekart sayesinde güzel ülkemizin ve Sivas’ımızın müzelerini ve ören yerlerini doya doya gezebilirsiniz. Sivas’a geldiğinizde Müzekart temin etmek için Atatürk ve Kongre Müzesine uğrayarak anında Müzekartınızı belli bir ücret karşılığında çıkartabiliyorsunuz. Kendinize ve sevdiklerinize Müzekart çıkartarak, Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı müze ve ören yerlerini bu sayede bir yıl boyunca Müzekart ile sınırsız ziyaret edebiliyorsunuz. Müzekart almak isteyenler, kart basım istasyonlarından, “Fotoğraflı TC Kimlik kartı, Pasaport ya da Sürücü Belgesi” ibraz etmek suretiyle hemen başvurdukları yerde anında Müzekartlarını alabilirler. Ayrıca “muze.gov.tr/urun-ekle” adresinden istenen bilgileri girerek kredi kartıyla online olarak ta Müzekart alabilirsiniz. Herkese şimdiden iyi bayramlar iyi gezmeler, “dedi.
Ekonomik Gezi İçin Müze Kart Tercih Edin”

Başkan Bakar, “müze ve ören yerlerini rahat ve ekonomik bir şekilde gezmek için mutlaka Müzekart temin edin.”dedi.

Sivas Turizm Derneği Başkanı Gazeteci Hakan Bakar,  Kurban Bayramında Sivas’a gelecek olan gurbetcilerimizin şehrin tarihini ve genel kültürünü daha yakından tanımaları açısından Sivas’ta bulunan müzeleri rahat ve ekonomik bir şekilde gezmeleri için Müzekart çıkartmalarını tavsiye etti.
Başkan Bakar, yaptığı açıklamada şunları ifade etti.

“Öncelikle herkesin kurban bayramını en içten dileklerimle kutlarım. Sağlıklı mutlu sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmenizi temenni ederim. Sivas’a il dışından gelen veya şehirde yaşayan vatandaşlarımızın şehrin tarihini daha yakından tanımaları açısından şehirlerde yer alan müzelerin önemli olduğunu birkez daha hatırlatmak isterim. Bu vesileyle her yıl bir kere çıkarmak kaydıyla Müzekart sayesinde güzel ülkemizin ve Sivas’ımızın müzelerini ve ören yerlerini doya doya gezebilirsiniz. Sivas’a geldiğinizde Müzekart temin etmek için Atatürk ve Kongre Müzesine uğrayarak anında Müzekartınızı belli bir ücret karşılığında çıkartabiliyorsunuz.
Kendinize ve sevdiklerinize Müzekart çıkartarak, Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı müze ve ören yerlerini bu sayede bir yıl boyunca Müzekart ile sınırsız ziyaret edebiliyorsunuz.
Müzekart almak isteyenler, kart basım istasyonlarından, “Fotoğraflı TC Kimlik kartı, Pasaport ya da Sürücü Belgesi” ibraz etmek suretiyle hemen başvurdukları yerde anında Müzekartlarını alabilirler. Ayrıca “muze.gov.tr/urun-ekle” adresinden istenen bilgileri girerek kredi kartıyla online olarak ta Müzekart alabilirsiniz. Herkese şimdiden iyi bayramlar iyi gezmeler, “dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.