,, ,

EHF Kadınlar Avrupa Kupası'nda 3. Tur eşleşmeleri belli oldu

Spor 03.10.2023 - 17:54, Güncelleme: 03.10.2023 - 17:54 13337+ kez okundu.
 

EHF Kadınlar Avrupa Kupası'nda 3. Tur eşleşmeleri belli oldu

EHF Kadınlar Avrupa Kupası’nda Türk Takımlarının 3. Tur Rakipleri Belli Oldu
EHF Kadınlar Avrupa Kupası 'nda mücadele eden temsilcilerimizden Konyaaltı Belediyesi , İspanya'nın KH-7 BM. Granollers takımıyla, Yenimahalle Belediyesi İsrail'den Maccabi Arazim Ramat Gan takımıyla eşleşti. Armada Praxis Yalıkavakspor ise İtalya'nın SSV Brixen Südtirol takımıyla karşılaşacak. EHF'nin Viyana'daki merkezinde yapılan kura çekimi sonucunda, Konyaaltı Belediyesi , 2019-20 sezonunda EHF Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden KH-7 BM. Granollers ile eşleşti. Yenimahalle Belediyesi ise İsrail'den Maccabi Arazim Ramat Gan ile eşleşti. Armada Praxis Yalıkavakspor ise İtalya'nın SSV Brixen Südtirol takımıyla karşılaşacak. Maçlar ​​11/12 ve 18/19 Kasım 2023 tarihlerinde oynanacak.
EHF Kadınlar Avrupa Kupası’nda Türk Takımlarının 3. Tur Rakipleri Belli Oldu

EHF Kadınlar Avrupa Kupası 'nda mücadele eden temsilcilerimizden Konyaaltı Belediyesi , İspanya'nın KH-7 BM. Granollers takımıyla, Yenimahalle Belediyesi İsrail'den Maccabi Arazim Ramat Gan takımıyla eşleşti. Armada Praxis Yalıkavakspor ise İtalya'nın SSV Brixen Südtirol takımıyla karşılaşacak.

EHF'nin Viyana'daki merkezinde yapılan kura çekimi sonucunda, Konyaaltı Belediyesi , 2019-20 sezonunda EHF Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden KH-7 BM. Granollers ile eşleşti. Yenimahalle Belediyesi ise İsrail'den Maccabi Arazim Ramat Gan ile eşleşti. Armada Praxis Yalıkavakspor ise İtalya'nın SSV Brixen Südtirol takımıyla karşılaşacak.

Maçlar ​​11/12 ve 18/19 Kasım 2023 tarihlerinde oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.