,, ,

“EGO”nun çok beklenen afişi yayında !

Tv-Dünyası 17.01.2023 - 14:45, Güncelleme: 17.01.2023 - 14:45 6156+ kez okundu.
 

“EGO”nun çok beklenen afişi yayında !

“EGO”nun çok beklenen afişi yayında !
Yapımını Pastel Film ’in, yapımcılığını Efe İrvül ve Yaşar İrvül ’ün üstlendiği, yönetmenliğini Doğa Can Anafarta ’nın yaptığı, senaryosunu ise Erkan Birgören ile Tuna Görgün ’ün kaleme aldığı, Fox ’un yeni dizisi “ Ego ”nun merakla beklenen afişi yayınlandı. İzleyicilerin beğenisine sunulan afişte ; kadrosuyla dikkat çeken dizinin başrol oyuncuları Alperen Duymaz , Melisa Aslı Pamuk , Ahmet Kayakesen ve Rüya Helin Demirbulut boy gösteriyor. “EGO” yakında Fox Tv’de !
“EGO”nun çok beklenen afişi yayında !

Yapımını Pastel Film ’in, yapımcılığını Efe İrvül ve Yaşar İrvül ’ün üstlendiği, yönetmenliğini Doğa Can Anafarta ’nın yaptığı, senaryosunu ise Erkan Birgören ile Tuna Görgün ’ün kaleme aldığı, Fox ’un yeni dizisi “ Ego ”nun merakla beklenen afişi yayınlandı.
İzleyicilerin beğenisine sunulan afişte ; kadrosuyla dikkat çeken dizinin başrol oyuncuları Alperen Duymaz , Melisa Aslı Pamuk , Ahmet Kayakesen ve Rüya Helin Demirbulut boy gösteriyor.

“EGO” yakında Fox Tv’de !

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.