,, ,

Eğitimci-Yazar Dursun Ali Taşçı vefat etti

Gündem 26.04.2024 - 10:27, Güncelleme: 26.04.2024 - 10:27 4150 kez okundu.
 

Eğitimci-Yazar Dursun Ali Taşçı vefat etti

Eğitimci-Yazar Dursun Ali Taşçı, 69 yaşında vefat etti. Bir süredir yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hastanede tedavi gören Taşçı, İstanbul’da hayata gözlerini yumdu. Onun ölümü ailesini ve sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu
Bir süredir yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hastanede tedavi gören Eğitimci-Yazar Dursun Ali Taşçı 69 yaşında vefat etti.   Eğitimci Yazar Dursun Ali Taşçı (69), İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede kaybetti. Taşçı’nın ölümü ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. Taşçı'nın cenazesi 26 Nisan 2024 (yarın) Cuma namazına müteakip İstanbul Marmara İlahiyat Camii'nde kılınıp memleketi Rize'nin Pazar ilçesinde Sahil Camiinde Cumartesi günü öğle namazı ardından kılınacak cenaze namazından sonra Tütüncüler Köyündeki aile mezarlığında toprağa verilecek. DURSUN ALİ TAŞÇI KİMDİR? Dursun Ali TAŞÇI 1955 yılında Rize, Pazar’da doğdu.  Türkçe / Edebiyat öğretmeni, 1989 yılında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Fransa’da Türkçe öğretmeni olarak görevlendirildi ve orada altı yıl kaldı. Öğretmenlik mesleğinin yanında bir süre Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı olarak İl Müdürlüğü görevinde bulundu. Yazarlık hayatı okul yıllarında başladı. İlk yazısı, 1974 yılında bir ulusal gazete köşesinde yayınlandı. Edebiyat, sanat, eğitim ve düşünce yazıları yazdı, yazıyor. Ulusal bir gazetede sekiz yıl köşe yazarlığı yaptı. Fıtratın Aşk Çağrısı ve Uygarlığa Aşkla Direnmek adlı kitapları vardır. Evli ve üç çocuk babasıdır. Haber: CEVAHİR TOPALOĞLU
Eğitimci-Yazar Dursun Ali Taşçı, 69 yaşında vefat etti. Bir süredir yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hastanede tedavi gören Taşçı, İstanbul’da hayata gözlerini yumdu. Onun ölümü ailesini ve sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu

Bir süredir yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hastanede tedavi gören Eğitimci-Yazar Dursun Ali Taşçı 69 yaşında vefat etti.

 

Eğitimci Yazar Dursun Ali Taşçı (69), İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede kaybetti. Taşçı’nın ölümü ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

Taşçı'nın cenazesi 26 Nisan 2024 (yarın) Cuma namazına müteakip İstanbul Marmara İlahiyat Camii'nde kılınıp memleketi Rize'nin Pazar ilçesinde Sahil Camiinde Cumartesi günü öğle namazı ardından kılınacak cenaze namazından sonra Tütüncüler Köyündeki aile mezarlığında toprağa verilecek.

DURSUN ALİ TAŞÇI KİMDİR?

Dursun Ali TAŞÇI 1955 yılında Rize, Pazar’da doğdu.  Türkçe / Edebiyat öğretmeni, 1989 yılında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Fransa’da Türkçe öğretmeni olarak görevlendirildi ve orada altı yıl kaldı. Öğretmenlik mesleğinin yanında bir süre Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı olarak İl Müdürlüğü görevinde bulundu. Yazarlık hayatı okul yıllarında başladı. İlk yazısı, 1974 yılında bir ulusal gazete köşesinde yayınlandı. Edebiyat, sanat, eğitim ve düşünce yazıları yazdı, yazıyor. Ulusal bir gazetede sekiz yıl köşe yazarlığı yaptı. Fıtratın Aşk Çağrısı ve Uygarlığa Aşkla Direnmek adlı kitapları vardır. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Haber: CEVAHİR TOPALOĞLU

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.