,, ,

Efteni Gölü Kuş Cenneti'nde sis etkili oluyor

Gündem 07.01.2023 - 15:37, Güncelleme: 07.01.2023 - 15:37 5687+ kez okundu.
 

Efteni Gölü Kuş Cenneti'nde sis etkili oluyor

Efteni Gölü Kuş Cenneti'nde sis etkili oluyor
Düzce 'de yaklaşık 150 kuş türüne ve endemik bitkilere ev sahipliği yapan Efteni Gölü Kuş Cenneti 'nde sis etkisini gösteriyor. Kent merkezine yaklaşık 25 kilometre uzaklıkta bulunan Gölyaka ilçesindeki Efteni Gölü Yaban Hayatı Geliştirme Sahası ve Kuş Cenneti 'nde, sabahın erken saatlerinden itibaren sis etkili oldu. Göl çevresi ve Gölyaka Ovası'ndan dağların yamacına doğru sis tabakasıyla kaplandı. Yerli ve yabancı ziyaretçiler, sisin farklı bir güzellik kattığı Efteni Gölü Kuş Cenneti 'ni fotoğrafladı.
Efteni Gölü Kuş Cenneti'nde sis etkili oluyor

Düzce 'de yaklaşık 150 kuş türüne ve endemik bitkilere ev sahipliği yapan Efteni Gölü Kuş Cenneti 'nde sis etkisini gösteriyor.

Kent merkezine yaklaşık 25 kilometre uzaklıkta bulunan Gölyaka ilçesindeki Efteni Gölü Yaban Hayatı Geliştirme Sahası ve Kuş Cenneti 'nde, sabahın erken saatlerinden itibaren sis etkili oldu.

Göl çevresi ve Gölyaka Ovası'ndan dağların yamacına doğru sis tabakasıyla kaplandı.

Yerli ve yabancı ziyaretçiler, sisin farklı bir güzellik kattığı Efteni Gölü Kuş Cenneti 'ni fotoğrafladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.