,, ,

Efsane Başkan Geri Döndü: Recep Yavuz Yeniden Bağlar İlçe Başkanlığına Atandı!

Gündem 21.07.2023 - 13:52, Güncelleme: 21.07.2023 - 13:52 3035+ kez okundu.
 

Efsane Başkan Geri Döndü: Recep Yavuz Yeniden Bağlar İlçe Başkanlığına Atandı!

Efsane Başkan Geri Döndü: Recep Yavuz Yeniden Bağlar İlçe Başkanlığına Atandı!
Özverili çalışmasıyla adından sıkça söz ettiren CHP 'li Recep Yavuz yeniden Bağlar İlçe başkanı Atandı. Başkan Yavuz:" Beni bu göreve layık gören herkese  teşekkür ediyorum. Kazanan Bağlar oldu" dedi. Önceki dönem görevden alınan CHP Bağlar ilçe Başkanı Recep Yavuz , Genel Merkez tarafından CHP Bağlar ilçe başkanlığı görevine getirildi. CHP Diyarbakır'da birçok ilke imza atan, sık sık halk buluşmaları düzenleyen üye sayısını geçmiş yıllara nazaran %700 arttıran, mevcut 17 ilçe başkanlığından performansı ile takdir toplayan aynı zamanda AKP Diyarbakır Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ile yolsuzluk iddiaları ile adından sık sık söz ettiren Başkan Yavuz yaptığı açıklamada Bağlar'ın emin ellerde olduğunu ifade ederek:" Genel Merkezimiz tarafından yeniden CHP Bağlar İlçe Başkanı olarak atandım. Bu zamana kadar hemşehrilerim için çalıştım. İlçe başkanı olarak yeniden özveriyle çalışacak olmanın haklı gururunu yaşıyorum. Bu kararın alınmasından dolayı başta Sn. Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na, Genel Merkezimize, Diyarbakır il Başkanı sayın Abdullah Atık'e ,İl ve ilçe yönetimimize, emeği geçen herkese teşekkür ederim. Kazanan Bağlar oldu, kazanan bizler olduk. Bağlar emin ellerde" dedi.
Efsane Başkan Geri Döndü: Recep Yavuz Yeniden Bağlar İlçe Başkanlığına Atandı!

Özverili çalışmasıyla adından sıkça söz ettiren CHP 'li Recep Yavuz yeniden Bağlar İlçe başkanı Atandı. Başkan Yavuz:" Beni bu göreve layık gören herkese  teşekkür ediyorum. Kazanan Bağlar oldu" dedi.

Önceki dönem görevden alınan CHP Bağlar ilçe Başkanı Recep Yavuz , Genel Merkez tarafından CHP Bağlar ilçe başkanlığı görevine getirildi. CHP Diyarbakır'da birçok ilke imza atan, sık sık halk buluşmaları düzenleyen üye sayısını geçmiş yıllara nazaran %700 arttıran, mevcut 17 ilçe başkanlığından performansı ile takdir toplayan aynı zamanda AKP Diyarbakır Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ile yolsuzluk iddiaları ile adından sık sık söz ettiren Başkan Yavuz yaptığı açıklamada Bağlar'ın emin ellerde olduğunu ifade ederek:" Genel Merkezimiz tarafından yeniden CHP Bağlar İlçe Başkanı olarak atandım. Bu zamana kadar hemşehrilerim için çalıştım. İlçe başkanı olarak yeniden özveriyle çalışacak olmanın haklı gururunu yaşıyorum. Bu kararın alınmasından dolayı başta Sn. Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na, Genel Merkezimize, Diyarbakır il Başkanı sayın Abdullah Atık'e ,İl ve ilçe yönetimimize, emeği geçen herkese teşekkür ederim. Kazanan Bağlar oldu, kazanan bizler olduk. Bağlar emin ellerde" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.