,, ,

Eflani'de feci kaza: 4 kişi ağır yaralı

Gündem 03.10.2023 - 17:25, Güncelleme: 03.10.2023 - 17:25 2665+ kez okundu.
 

Eflani'de feci kaza: 4 kişi ağır yaralı

Karabük Eflani’de İki Otomobil Çarpıştı: 4 Kişi Yaralandı” şeklinde bir spot öneririm. Bu, olayın özünü ve sonuçlarını özetler. Ancak, bu sadece bir öneridir ve son karar sizindir
Karabük 'ün Eflani ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu yaralanan 4 kişi hastaneye kaldırıldı. Safranbolu istikametinden Eflani'ye giden Yasin G. (22) yönetimindeki 34 FYJ 540 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Ramazan Y'nin (25) kullandığı 03 ACG 412 plakalı otomobil, Osmanlar köyü yakınlarında çarpıştı. Kazada sürücüler ile Cahit G. (33) ile Erkan C. (45) yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerince Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Öte yandan kaza nedeniyle bir süre ulaşıma kapanan Karabük-Eflani kara yolu araçların çekilmesiyle açıldı.
Karabük Eflani’de İki Otomobil Çarpıştı: 4 Kişi Yaralandı” şeklinde bir spot öneririm. Bu, olayın özünü ve sonuçlarını özetler. Ancak, bu sadece bir öneridir ve son karar sizindir

Karabük 'ün Eflani ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu yaralanan 4 kişi hastaneye kaldırıldı.

Safranbolu istikametinden Eflani'ye giden Yasin G. (22) yönetimindeki 34 FYJ 540 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Ramazan Y'nin (25) kullandığı 03 ACG 412 plakalı otomobil, Osmanlar köyü yakınlarında çarpıştı.

Kazada sürücüler ile Cahit G. (33) ile Erkan C. (45) yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerince Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Öte yandan kaza nedeniyle bir süre ulaşıma kapanan Karabük- Eflani kara yolu araçların çekilmesiyle açıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.