,, ,

Efeler Belediyesi istihdama destek projesi

Gündem 31.03.2022 - 17:57, Güncelleme: 31.03.2022 - 17:57 4318+ kez okundu.
 

Efeler Belediyesi istihdama destek projesi

Efeler Belediyesi istihdama destek projesi
Efeler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Efeler Kariyer Merkezi, iş arayanlarla işverenleri eşit şartlarda buluşturmaya devam ediyor. Geçen yıl Eylül ayında hizmete giren Efeler Kariyer Merkezi, ilçedeki istihdamı artırmaya yönelik projelerini sürdürüyor. Efeler Belediyesi’nin bu kapsamdaki hamlelerinden biri de Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) Aydın İl Müdürlüğü ile gerçekleştirdiği iş birliği çalışması oldu. İki kurum arasında yapılan anlaşma kapsamında KOSGEB Aydın İl Müdürlüğü, destekte bulunduğu işletmeleri personel ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için Efeler Kariyer Merkezi’ne yönlendiriyor. KOSGEB’in yönlendirmesiyle bir yandan Kariyer Merkezi’nin sisteminde kayıtlı iş ilanı sayısı artarken bir yandan da iş arayışındaki vatandaşlar kendilerine uygun işlere daha kısa sürede yerleşme şansı buluyor. İş arayanlara bilgi, beceri ve yetkinliklerine uygun işi bulma fırsatı, işverenlere de ihtiyaç duydukları iş gücünü temin etme imkânı sağlayan Efeler Kariyer Merkezi’nin sisteminde 2 bin 810 kayıtlı iş arayan bulunuyor. 245 işverenin kullandığı istihdam havuzundaki aktif ilan sayısı 248 iken açılışından bu güne 70 kişi Efeler Kariyer Merkezi ile iş sahibi oldu.    
Efeler Belediyesi istihdama destek projesi

Efeler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Efeler Kariyer Merkezi, iş arayanlarla işverenleri eşit şartlarda buluşturmaya devam ediyor.

Geçen yıl Eylül ayında hizmete giren Efeler Kariyer Merkezi, ilçedeki istihdamı artırmaya yönelik projelerini sürdürüyor. Efeler Belediyesi’nin bu kapsamdaki hamlelerinden biri de Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) Aydın İl Müdürlüğü ile gerçekleştirdiği iş birliği çalışması oldu. İki kurum arasında yapılan anlaşma kapsamında KOSGEB Aydın İl Müdürlüğü, destekte bulunduğu işletmeleri personel ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için Efeler Kariyer Merkezi’ne yönlendiriyor. KOSGEB’in yönlendirmesiyle bir yandan Kariyer Merkezi’nin sisteminde kayıtlı iş ilanı sayısı artarken bir yandan da iş arayışındaki vatandaşlar kendilerine uygun işlere daha kısa sürede yerleşme şansı buluyor.

İş arayanlara bilgi, beceri ve yetkinliklerine uygun işi bulma fırsatı, işverenlere de ihtiyaç duydukları iş gücünü temin etme imkânı sağlayan Efeler Kariyer Merkezi’nin sisteminde 2 bin 810 kayıtlı iş arayan bulunuyor. 245 işverenin kullandığı istihdam havuzundaki aktif ilan sayısı 248 iken açılışından bu güne 70 kişi Efeler Kariyer Merkezi ile iş sahibi oldu.

 

 

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.