,, ,

Efeler Belediye Başkanı Atay Kütüphane Haftası dolayısıyla nutuk ile başladı.

Gündem 29.03.2022 - 20:51, Güncelleme: 29.03.2022 - 20:51 4096+ kez okundu.
 

Efeler Belediye Başkanı Atay Kütüphane Haftası dolayısıyla nutuk ile başladı.

Efeler Belediye Başkanı Atay Kütüphane Haftası dolayısıyla nutuk ile başladı.
Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, ‘Kütüphane Haftası’ dolayısıyla Efelerli ilkokul öğrencilerine Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk kitabının çocuklara yönelik baskısını hediye etti.  Her yıl 28 Mart – 3 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kütüphane Haftası nedeniyle Efeler’de de etkinlikler düzenlendi. Uğur Mumcu Parkı’nda ilkokul öğrencileriyle buluşan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, öğrencilerin kitap okuma etkinliğine katıldı. Atay, burada öğrencilere ‘Çocuklar İçin Nutuk’ kitabını hediye ederek, Kütüphane Haftası’nı kutlama yaptılar.  “SİZ GELECEKTE ÜLKEMİZİ YÖNETECEKSİNİZ SİZİN BİLGİYLE BÜYÜMENİZİ ÇOK ÖNEMSİYORUM”  Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, “Siz gelecekte ülkemizi yöneteceksiniz sizin bilgiyle büyümenizi çok önemsiyorum. Bunun için kitap kafeler açtık. Orada bugün size armağan ettiğimiz Atamızın değerli eseri gibi birbirinden güzel kitaplar sizi bekliyor” diyerek öğrencileri kitap kafelere davet etti.   “LÜTFEN BU KİTABI OKUYUN VE ARKADAŞLARINIZA DA OKUTUN”  Atay, “Bu kitapta Büyük Atatürk verdiği o mücadeleyi ve yaptığı büyük işleri anlatıyor. Sizler de büyük insan olmak, başarılı işler yapmak istiyorsanız, lütfen bu kitabı okuyun ve arkadaşlarınıza da okutun” diye söyledi. 
Efeler Belediye Başkanı Atay Kütüphane Haftası dolayısıyla nutuk ile başladı.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, ‘Kütüphane Haftası’ dolayısıyla Efelerli ilkokul öğrencilerine Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk kitabının çocuklara yönelik baskısını hediye etti. 

Her yıl 28 Mart – 3 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kütüphane Haftası nedeniyle Efeler’de de etkinlikler düzenlendi. Uğur Mumcu Parkı’nda ilkokul öğrencileriyle buluşan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, öğrencilerin kitap okuma etkinliğine katıldı. Atay, burada öğrencilere ‘Çocuklar İçin Nutuk’ kitabını hediye ederek, Kütüphane Haftası’nı kutlama yaptılar. 

“SİZ GELECEKTE ÜLKEMİZİ YÖNETECEKSİNİZ SİZİN BİLGİYLE BÜYÜMENİZİ ÇOK ÖNEMSİYORUM” 

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, “Siz gelecekte ülkemizi yöneteceksiniz sizin bilgiyle büyümenizi çok önemsiyorum. Bunun için kitap kafeler açtık. Orada bugün size armağan ettiğimiz Atamızın değerli eseri gibi birbirinden güzel kitaplar sizi bekliyor” diyerek öğrencileri kitap kafelere davet etti.  

“LÜTFEN BU KİTABI OKUYUN VE ARKADAŞLARINIZA DA OKUTUN” 

Atay, “Bu kitapta Büyük Atatürk verdiği o mücadeleyi ve yaptığı büyük işleri anlatıyor. Sizler de büyük insan olmak, başarılı işler yapmak istiyorsanız, lütfen bu kitabı okuyun ve arkadaşlarınıza da okutun” diye söyledi. 

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.