,, ,

Efe Dikmen Kimdir?

Kimdir 17.11.2023 - 14:27, Güncelleme: 17.11.2023 - 14:27 4120+ kez okundu.
 

Efe Dikmen Kimdir?

Efe Dikmen Kimdir?
Efe Dikmen 12 Mayıs 1989’da Aydın’da doğdu. Lise başlarında hobi arayışıyla gitar çalmaya başladı. O dönemde ilk grubu Nev-i Şahsına Münhasır’da vokalist ve ritim gitarist olarak görev aldı. Efe Dikmen Aydın’da birçok sahne aldıktan sonra üniversite sebebi ile eski grubuyla bir daha yeni bir proje yapamadı. Üniversite döneminde İzmir’de dahil olduğu gruplar da uzun soluklu olmadı. Efe Dikmen İş hayatı sebebiyle 10 yıl kadar müziğe ara verdikten sonra 1 Aralık 2020 itibariyle NŞM ile sahnede çaldıkları “Git”i solo olarak On Air Music’ten yayımladı. Ardından Kaçsam, Git (Akustik), Nedense ve Boşver Geçer şarkılarını yine On Air Music markasıyla yayımladı. Yayımladığı şarkıları: “Git”, “Kaçsam”, “Git – Akustik”, “Nedense”, “Hayat Durdu”, “Boşver Geçer”. About Efe Dikmen: Efe Dikmen He was born on May 12, 1989 in Aydın. He started playing the guitar in search of a hobby at the beginning of high school. At that time, he worked as a vocalist and rhythm guitarist in his first band Nev-i Şahına Münhasır. Efe Dikmen After taking many performances in Aydın, he could not make a new project with his old band due to university. The groups he was involved in during his university period in Izmir did not last long either. After taking a break from music for 10 years due to business life, "Git", which they played on stage with NŞM, was released as a solo on OnAir Sahne label as of December 1, 2020.   Efe Dikmen The musician continued to get attention with his latest releases “Git”, “Kaçsam”, “Git – Acoustic”, “Nedense”, “Hayat Durdu”, “Boşver Geçer”. EFE DİKMEN SOSYAL MEDYA Instagram https://www.instagram.com/dikmenefe X https://twitter.com/EfeDikmen13 Dijital Müzik Servisleri https://open.spotify.com/artist/1kSS2YXW16vlDgVynz2BNL?si=TIYtbSKBQ92NieqrSG19Og https://music.apple.com/tr/artist/efe-dikmen/1541883699
Efe Dikmen Kimdir?

Efe Dikmen 12 Mayıs 1989’da Aydın’da doğdu. Lise başlarında hobi arayışıyla gitar çalmaya başladı. O dönemde ilk grubu Nev-i Şahsına Münhasır’da vokalist ve ritim gitarist olarak görev aldı. Efe Dikmen Aydın’da birçok sahne aldıktan sonra üniversite sebebi ile eski grubuyla bir daha yeni bir proje yapamadı. Üniversite döneminde İzmir’de dahil olduğu gruplar da uzun soluklu olmadı.
Efe Dikmen İş hayatı sebebiyle 10 yıl kadar müziğe ara verdikten sonra 1 Aralık 2020 itibariyle NŞM ile sahnede çaldıkları “Git”i solo olarak On Air Music’ten yayımladı. Ardından Kaçsam, Git (Akustik), Nedense ve Boşver Geçer şarkılarını yine On Air Music markasıyla yayımladı.

Yayımladığı şarkıları: “Git”, “Kaçsam”, “Git – Akustik”, “Nedense”, “Hayat Durdu”, “Boşver Geçer”.


About Efe Dikmen:

Efe Dikmen He was born on May 12, 1989 in Aydın. He started playing the guitar in search of a hobby at the beginning of high school. At that time, he worked as a vocalist and rhythm guitarist in his first band Nev-i Şahına Münhasır. Efe Dikmen After taking many performances in Aydın, he could not make a new project with his old band due to university. The groups he was involved in during his university period in Izmir did not last long either.

After taking a break from music for 10 years due to business life, "Git", which they played on stage with NŞM, was released as a solo on OnAir Sahne label as of December 1, 2020.

 

Efe Dikmen The musician continued to get attention with his latest releases “Git”, “Kaçsam”, “Git – Acoustic”, “Nedense”, “Hayat Durdu”, “Boşver Geçer”.

EFE DİKMEN SOSYAL MEDYA

Instagram
https://www.instagram.com/dikmenefe


X
https://twitter.com/EfeDikmen13


Dijital Müzik Servisleri

https://open.spotify.com/artist/1kSS2YXW16vlDgVynz2BNL?si=TIYtbSKBQ92NieqrSG19Og

https://music.apple.com/tr/artist/efe-dikmen/1541883699

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.