,, ,

Edremit'te tabancayla vurulan genç hayatını kaybetti

Gündem 21.08.2023 - 18:03, Güncelleme: 21.08.2023 - 18:03 3646+ kez okundu.
 

Edremit'te tabancayla vurulan genç hayatını kaybetti

Balıkesir’in Edremit ilçesinde, kuru sıkıdan bozma tabancayla vurulan 18 yaşındaki genç yaşamını yitirdi. Olayın zanlısı 17 yaşındaki M.Ç. polis tarafından yakalandı.
Balıkesir 'in Edremit ilçesinde tartıştığı kişi tarafından tabancayla vurulan 18 yaşındaki genç hayatını kaybetti. Camivasat Mahallesi 30. Sokak'ta karşılaşan Nihat Mingü (18) ile M.Ç. (17) arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda, M.Ç, yanında bulunan kuru sıkıdan bozma tabanca ile Mingü'ye ateş etti. İhbar üzerine bölgeye polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde, Mingü'nün göğsüne isabet eden kurşunla hayatını kaybettiği belirlendi. Olaydan sonra kaçan şüpheli M.Ç, Edremit Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı. Mingü'nün cenazesi ise Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
Balıkesir’in Edremit ilçesinde, kuru sıkıdan bozma tabancayla vurulan 18 yaşındaki genç yaşamını yitirdi. Olayın zanlısı 17 yaşındaki M.Ç. polis tarafından yakalandı.

Balıkesir 'in Edremit ilçesinde tartıştığı kişi tarafından tabancayla vurulan 18 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

Camivasat Mahallesi 30. Sokak'ta karşılaşan Nihat Mingü (18) ile M.Ç. (17) arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Kavgaya dönüşen olayda, M.Ç, yanında bulunan kuru sıkıdan bozma tabanca ile Mingü'ye ateş etti.

İhbar üzerine bölgeye polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde, Mingü'nün göğsüne isabet eden kurşunla hayatını kaybettiği belirlendi.

Olaydan sonra kaçan şüpheli M.Ç, Edremit Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı.

Mingü'nün cenazesi ise Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.