,, ,

Ediz Hun, Perihan Savaş, Hülya Koçyiğit ve Meral Çetinkaya, Yozgat'ta Onur Ödülü alacak

Gündem 20.09.2023 - 17:25, Güncelleme: 20.09.2023 - 17:25 3118+ kez okundu.
 

Ediz Hun, Perihan Savaş, Hülya Koçyiğit ve Meral Çetinkaya, Yozgat'ta Onur Ödülü alacak

"2. Uluslararası Bozok Film Festivali, 25-28 Ekim tarihlerinde Yozgat'ta gerçekleşecek. Festivalde, Türkiye'nin önde gelen sanatçılarına onur ödülleri verilecek ve genç sinemacılara fırsatlar sunulacak."
25-28 Ekim tarihlerinde Yozgat' ta gerçekleşecek olan 2.Uluslararası Bozok Film Festivalinde Yozgat Bozok Üniversitesi Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan  Açılış gecesindeki törende Ediz Hun ve Perihan Savaş 'a, kapanış Ödül gecesindeki törende ise Hülya Koçyiğit ve Meral Çetinkaya ’ya Onur Ödülleri takdim edilecek.  Bu yıl ilk kez Yozgat’ın ünlü yazarı Mehmed Said Fenni adına Mehmet Said Fenni Özgün Senaryo Ödülü ve Yozgat’ın önemli müzisyeni Nida Tüfekçi adına'da En İyi Özgün Film Müziği ödülleri verilecek. Festivalin fikir hakki ve yürütücüsü Sinema Okuryazarları Derneği, festival Yönetmeni Öğretim Görevlisi Batuhan Kalaycı ise yaptığı açıklamada; ‘’Türkiye’nin farklı şehirlerinden seçilen 50 sinema alanında çalışmalar yapan üniversite öğrencilerinin tüm masrafları karşılanmak şartıyla festivale katılabilecek  ve tüm filmleri izleyerek bir filme Gençlik Jürisi Oyu  vereceğiz’’ dedi. Avrupa’nın 14 farklı ülkesinden festivale gelecek olan ve yaşları 18-30 arası değişen 50 sinema Tv öğrencisi ve çalışanı da festivale katılırken, Gençlik jürisi ile ortak çalışmalar gerçekleştirecek olan katılımcılar Yozgat’ta kısa filmler ve belgeseller'de çekebilecek.
"2. Uluslararası Bozok Film Festivali, 25-28 Ekim tarihlerinde Yozgat'ta gerçekleşecek. Festivalde, Türkiye'nin önde gelen sanatçılarına onur ödülleri verilecek ve genç sinemacılara fırsatlar sunulacak."

25-28 Ekim tarihlerinde Yozgat' ta gerçekleşecek olan 2.Uluslararası Bozok Film Festivalinde Yozgat Bozok Üniversitesi Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan  Açılış gecesindeki törende Ediz Hun ve Perihan Savaş 'a, kapanış Ödül gecesindeki törende ise Hülya Koçyiğit ve Meral Çetinkaya ’ya Onur Ödülleri takdim edilecek. 

Bu yıl ilk kez Yozgat’ın ünlü yazarı Mehmed Said Fenni adına Mehmet Said Fenni Özgün Senaryo Ödülü ve Yozgat’ın önemli müzisyeni Nida Tüfekçi adına'da En İyi Özgün Film Müziği ödülleri verilecek.

Festivalin fikir hakki ve yürütücüsü Sinema Okuryazarları Derneği, festival Yönetmeni Öğretim Görevlisi Batuhan Kalaycı ise yaptığı açıklamada; ‘’Türkiye’nin farklı şehirlerinden seçilen 50 sinema alanında çalışmalar yapan üniversite öğrencilerinin tüm masrafları karşılanmak şartıyla festivale katılabilecek  ve tüm filmleri izleyerek bir filme Gençlik Jürisi Oyu  vereceğiz’’ dedi.

Avrupa’nın 14 farklı ülkesinden festivale gelecek olan ve yaşları 18-30 arası değişen 50 sinema Tv öğrencisi ve çalışanı da festivale katılırken, Gençlik jürisi ile ortak çalışmalar gerçekleştirecek olan katılımcılar Yozgat’ta kısa filmler ve belgeseller'de çekebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.