,, ,

Edirne'de metruk bina çöktü: 2 yaralı

Gündem 23.11.2023 - 16:07, Güncelleme: 23.11.2023 - 16:07 3037+ kez okundu.
 

Edirne'de metruk bina çöktü: 2 yaralı

Edirne’de, metruk bir evin çökmesi sonucu içeride bulunan iki kişi yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu belirtildi.
Edirne 'de çöken müstakil metruk binanın enkazında kalan 2 kişi yaralandı. Meydan Mahallesi Menzil Çıkmazı Sokak'taki tek katlı müstakil metruk evde çökme meydana geldi. Çevre sakinleri evin içerisine hurda toplamak için girdikleri ileri sürülen iki kişinin bulunduğu ihbarında bulundu. Olay yerine polis, itfaiye, AFAD ekipleri sevk edildi. Enkaz altında kalan Celal D, ekiplerce ağır yaralı olarak çıkarıldı. Celal D. ile parmaklarında kopma olan yeğeni Serap P, ambulanslarla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Bölgeye gelerek bilgi alan Edirne Valisi Yunus Sezer , gazetecilere yaptığı açıklamada, kullanılmayan bir binadan malzeme almaya çalışan iki kişinin binanın çökmesi nedeniyle yaralandığını söyledi. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğunu ifade eden Sezer, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.    
Edirne’de, metruk bir evin çökmesi sonucu içeride bulunan iki kişi yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

Edirne 'de çöken müstakil metruk binanın enkazında kalan 2 kişi yaralandı.

Meydan Mahallesi Menzil Çıkmazı Sokak'taki tek katlı müstakil metruk evde çökme meydana geldi.

Çevre sakinleri evin içerisine hurda toplamak için girdikleri ileri sürülen iki kişinin bulunduğu ihbarında bulundu.

Olay yerine polis, itfaiye, AFAD ekipleri sevk edildi.

Enkaz altında kalan Celal D, ekiplerce ağır yaralı olarak çıkarıldı.

Celal D. ile parmaklarında kopma olan yeğeni Serap P, ambulanslarla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bölgeye gelerek bilgi alan Edirne Valisi Yunus Sezer , gazetecilere yaptığı açıklamada, kullanılmayan bir binadan malzeme almaya çalışan iki kişinin binanın çökmesi nedeniyle yaralandığını söyledi.

Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğunu ifade eden Sezer, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.