,, ,

Edirne'de kamyonetle kedi ve köpek mamaları yüklü kamyonet çarpıştı: 1 yaralı

Gündem 26.12.2023 - 14:36, Güncelleme: 26.12.2023 - 14:36 2343+ kez okundu.
 

Edirne'de kamyonetle kedi ve köpek mamaları yüklü kamyonet çarpıştı: 1 yaralı

Edirne’de kamyonet kazası: Bir yaralı ve trafiği aksatan kedi-köpek mamaları.
Edirne 'de kamyonetlerin karıştığı kazada bir kişi yaralandı, yola dökülen kedi ve köpek mamaları trafiği aksattı. Havsa-Edirne Otoyolu'nun 15. kilometresinde M.Ş'nin kullandığı SK HNC 03 Slovakya plakalı kamyonet, aynı istikamette seyreden M.Ç. idaresindeki kedi ve köpek maması taşıyan 34 EG 2812 plakalı kamyonetle çarpıştı. Kazada araçlar yola devrildi. Olay yerine polis, jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Bulunduğu yerden çıkarılan yaralı sürücü M.Ş, ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Araçtan yola dökülen kedi ve köpek maması kolileri, ulaşımda aksamaya neden oldu. Otoyolun Edirne istikametine bir süre tek şeritten sağlanan ulaşım, araçların kaldırılması ve yolun temizlenmesinin ardından normale döndü.    
Edirne’de kamyonet kazası: Bir yaralı ve trafiği aksatan kedi-köpek mamaları.

Edirne 'de kamyonetlerin karıştığı kazada bir kişi yaralandı, yola dökülen kedi ve köpek mamaları trafiği aksattı.

Havsa- Edirne Otoyolu'nun 15. kilometresinde M.Ş'nin kullandığı SK HNC 03 Slovakya plakalı kamyonet, aynı istikamette seyreden M.Ç. idaresindeki kedi ve köpek maması taşıyan 34 EG 2812 plakalı kamyonetle çarpıştı.

Kazada araçlar yola devrildi. Olay yerine polis, jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.

Bulunduğu yerden çıkarılan yaralı sürücü M.Ş, ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Araçtan yola dökülen kedi ve köpek maması kolileri, ulaşımda aksamaya neden oldu.

Otoyolun Edirne istikametine bir süre tek şeritten sağlanan ulaşım, araçların kaldırılması ve yolun temizlenmesinin ardından normale döndü.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.