,, ,

Ecem Atalay Kimdir?

Kimdir 27.09.2023 - 15:49, Güncelleme: 27.09.2023 - 15:49 5476+ kez okundu.
 

Ecem Atalay Kimdir?

Ecem Atalay Kimdir, Nerelidir? Ecem Atalay Hayatı ve Biyografisi
Ecem Atalay genç ve güzel bir oyuncudur. 25 Mart 1998 yılında İzmir’de doğmuştur. Aslen Trabzonlu olan Ecem Atalay, aynı zamanda eski Maliye Bakanı Adnan Kahveci’nin yeğenidir. İzmir’de büyüyen Ecem Atalay ailesinin İstanbul’a taşınmasıyla burada eğitimine devam etmiştir. Beykent Koleji’ni bitirdikten sonra Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya İletişim Bölümü’nde okumuştur. Oyunculuk eğitimi almak için Saim Güveloğlu ile çalışmıştır. Ecem Atalay oyunculuk kariyerine 2019 yılında 4N1K Yeni Başlangıçlar dizisiyle başlamıştır. Bu dizide Deniz karakterini canlandırmıştır. Aynı yıl Dijital Esaret adlı sinema filminde rol almıştır. 2020 yılında Gençliğim Eyvah dizisinde Leyla Yıldız karakterine hayat vermiştir. Aynı yıl Sol Yanım dizisinde Eda rolünü üstlenmiştir. Ecem Atalay Yasemin Özbudun Talent Management ajansına bağlı olarak çalışmaktadır. Ecem Atalay 1.75 cm boyunda, 54 kg ağırlığında ve koç burcudur2. Göz rengi mavi, saç rengi sarıdır. Resmi Instagram hesabını @ecematalay ismiyle kullanmaktadır. Bu hesapta 59 bin takipçisi vardır. Ecem Atalay ’ın özel hayatına dair çok fazla bilgi bulunmamaktadır. Evli ya da sevgilisi olup olmadığı bilinmemektedir.
Ecem Atalay Kimdir, Nerelidir? Ecem Atalay Hayatı ve Biyografisi

Ecem Atalay genç ve güzel bir oyuncudur. 25 Mart 1998 yılında İzmir’de doğmuştur. Aslen Trabzonlu olan Ecem Atalay, aynı zamanda eski Maliye Bakanı Adnan Kahveci’nin yeğenidir. İzmir’de büyüyen Ecem Atalay ailesinin İstanbul’a taşınmasıyla burada eğitimine devam etmiştir. Beykent Koleji’ni bitirdikten sonra Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya İletişim Bölümü’nde okumuştur. Oyunculuk eğitimi almak için Saim Güveloğlu ile çalışmıştır.

Ecem Atalay oyunculuk kariyerine 2019 yılında 4N1K Yeni Başlangıçlar dizisiyle başlamıştır. Bu dizide Deniz karakterini canlandırmıştır. Aynı yıl Dijital Esaret adlı sinema filminde rol almıştır. 2020 yılında Gençliğim Eyvah dizisinde Leyla Yıldız karakterine hayat vermiştir. Aynı yıl Sol Yanım dizisinde Eda rolünü üstlenmiştir. Ecem Atalay Yasemin Özbudun Talent Management ajansına bağlı olarak çalışmaktadır.

Ecem Atalay 1.75 cm boyunda, 54 kg ağırlığında ve koç burcudur2. Göz rengi mavi, saç rengi sarıdır. Resmi Instagram hesabını @ecematalay ismiyle kullanmaktadır. Bu hesapta 59 bin takipçisi vardır. Ecem Atalay ’ın özel hayatına dair çok fazla bilgi bulunmamaktadır. Evli ya da sevgilisi olup olmadığı bilinmemektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.