,, ,

Ece Seçkin, İzmir’de Soğuğa Meydan Okudu

Müzik 29.04.2024 - 15:21, Güncelleme: 29.04.2024 - 16:20 2804 kez okundu.
 

Ece Seçkin, İzmir’de Soğuğa Meydan Okudu

Ece Seçkin, İzmir’de kış koşullarına meydan okuyarak, ‘Yürekten Dokunuşlar’ gecesinde sahne alıp hayranlarıyla buluştu
İlk albümünün hazırlıklarını tamamlayan Ece Seçkin , konserlerinde sevenleriyle buluşmaya devam ediyor.  Ece Seçkin, bu akşam soğuk hava koşullarına rağmen İzmir Buca Pazar Meydanı’nda ‘Yürekten Dokunuşlar Derneği’nin düzenlediği gecede sahneye çıktı. Güzel sanatçı, soğuk, yağmur, kar, rüzgâr, fırtına ve hiçbir zorluğun kendisine engel olamayacağını, sevenleriyle buluşmak için her engeli aşacağını söyledi. Ece Seçkin muhteşem performansıyla göz doldururken seyircisinden tezahüratlar eşliğinde büyük alkış aldı.  
Ece Seçkin, İzmir’de kış koşullarına meydan okuyarak, ‘Yürekten Dokunuşlar’ gecesinde sahne alıp hayranlarıyla buluştu

İlk albümünün hazırlıklarını tamamlayan Ece Seçkin , konserlerinde sevenleriyle buluşmaya devam ediyor.

 Ece Seçkin, bu akşam soğuk hava koşullarına rağmen İzmir Buca Pazar Meydanı’nda ‘Yürekten Dokunuşlar Derneği’nin düzenlediği gecede sahneye çıktı.

Güzel sanatçı, soğuk, yağmur, kar, rüzgâr, fırtına ve hiçbir zorluğun kendisine engel olamayacağını, sevenleriyle buluşmak için her engeli aşacağını söyledi.

Ece Seçkin muhteşem performansıyla göz doldururken seyircisinden tezahüratlar eşliğinde büyük alkış aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.