,, ,

Ece Özdikici Kimdir ?

Kimdir 04.01.2023 - 15:33, Güncelleme: 04.01.2023 - 15:33 10534+ kez okundu.
 

Ece Özdikici Kimdir ?

Ece Özdikici Kimdir? Ece Özdikici Nereli? Ece Özdikici Kaç Yaşında?
Ece Özdikici , 2 Temmuz 1982 yılında İzmir'de doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur.   2007 yılında Dilara rolünü oynadığı, Yasak Elma adlı dizide Cengiz Küçükayvaz, Yıldız Asyalı, Melda Gür, Lemi Filozof ve Engin Hepileri ile birlikte rol alan Ece Özdikici, 2008 yılında Deniz ve Mehtap adlı dizide Azizcan Yalçınyiğit ile başrolü paylaştı. 2008 yılında Afife Jale Tiyatro Ödülleri kapsamında Tiyatroda Yeni Kuşak Özel Ödülünü aldı.   Ece Özdikici , 2015-2017 döneminde İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar'ın başrolde oynadığı Poyraz Karayel dizisinde Sogül rolünü oynadı.   Ece Özdikici 2017 yılında Olgun Özdemir'in yazıp, yönettiği Mor Ufuklar adlı filmde oynadığı Bahar karakteri ile Uluslararası Madrid Film Festivali kapsamında En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü aldı.   2017 yılında Caner Cindoruk, Yaşar Uzel, Özge Özpirinçci, Bennu Yıldırımlar, Seray Kaya, Şerif Erol ve Ayça Erturan ile rol aldığı, Kadın dizisinde Jale Demir rolünü oynuyor.
Ece Özdikici Kimdir? Ece Özdikici Nereli? Ece Özdikici Kaç Yaşında?
Ece Özdikici , 2 Temmuz 1982 yılında İzmir'de doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur.
 
2007 yılında Dilara rolünü oynadığı, Yasak Elma adlı dizide Cengiz Küçükayvaz, Yıldız Asyalı, Melda Gür, Lemi Filozof ve Engin Hepileri ile birlikte rol alan Ece Özdikici, 2008 yılında Deniz ve Mehtap adlı dizide Azizcan Yalçınyiğit ile başrolü paylaştı.
2008 yılında Afife Jale Tiyatro Ödülleri kapsamında Tiyatroda Yeni Kuşak Özel Ödülünü aldı.
 
Ece Özdikici , 2015-2017 döneminde İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar'ın başrolde oynadığı Poyraz Karayel dizisinde Sogül rolünü oynadı.
 
Ece Özdikici 2017 yılında Olgun Özdemir'in yazıp, yönettiği Mor Ufuklar adlı filmde oynadığı Bahar karakteri ile Uluslararası Madrid Film Festivali kapsamında En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü aldı.
 
2017 yılında Caner Cindoruk, Yaşar Uzel, Özge Özpirinçci, Bennu Yıldırımlar, Seray Kaya, Şerif Erol ve Ayça Erturan ile rol aldığı, Kadın dizisinde Jale Demir rolünü oynuyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.