,, ,

Ebru Polat'ın Bikinili Dans Videosu Takipçilerinden Tam Not Aldı

Magazin 24.07.2023 - 10:22, Güncelleme: 24.07.2023 - 10:22 7859+ kez okundu.
 

Ebru Polat'ın Bikinili Dans Videosu Takipçilerinden Tam Not Aldı

Ebru Polat'ın Bikinili Dans Videosu Takipçilerinden Tam Not Aldı
İzmir 'de tatil yapan şarkıcı Ebru Polat , farklı kesim dekolteli bikinisiyle dans ettiği anları paylaştı. Ebru Polat , İzmir'in Çeşme ilçesinde bulunan bir otelde tatil yapıyor. Ünlü şarkıcı, tatilden kareleri sosyal medya hesabından paylaşıyor. Ebru Polat 'ın son paylaşımı, bikinisiyle dans ettiği bir video. Videoda, Polat farklı kesim dekolteli bikinisiyle dans ediyor. Ünlü şarkıcının dansı, takipçileri tarafından beğeni topladı. Ebru Polat 'ın paylaşımına, "Çok güzelsin", "Dansın çok iyi", "Bikinin çok güzel" gibi yorumlar yapıldı. Ebru Polat , tatiline devam ediyor. Ünlü şarkıcı, tatilden yeni kareleri takipçileriyle paylaşmaya devam edecek.
Ebru Polat'ın Bikinili Dans Videosu Takipçilerinden Tam Not Aldı

İzmir 'de tatil yapan şarkıcı Ebru Polat , farklı kesim dekolteli bikinisiyle dans ettiği anları paylaştı.

Ebru Polat , İzmir'in Çeşme ilçesinde bulunan bir otelde tatil yapıyor. Ünlü şarkıcı, tatilden kareleri sosyal medya hesabından paylaşıyor.

Ebru Polat 'ın son paylaşımı, bikinisiyle dans ettiği bir video. Videoda, Polat farklı kesim dekolteli bikinisiyle dans ediyor. Ünlü şarkıcının dansı, takipçileri tarafından beğeni topladı.

Ebru Polat 'ın paylaşımına, "Çok güzelsin", "Dansın çok iyi", "Bikinin çok güzel" gibi yorumlar yapıldı.

Ebru Polat , tatiline devam ediyor. Ünlü şarkıcı, tatilden yeni kareleri takipçileriyle paylaşmaya devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.