,, ,

Ebru Cündübeyoğlu, Nerelidir? Ebru Cündübeyoğlu Hayatı ve Biyografisi

Kimdir 21.10.2023 - 11:48, Güncelleme: 21.10.2023 - 11:48 5616+ kez okundu.
 

Ebru Cündübeyoğlu, Nerelidir? Ebru Cündübeyoğlu Hayatı ve Biyografisi

Ebru Cündübeyoğlu, Nerelidir? Ebru Cündübeyoğlu Hayatı ve Biyografisi
Ebru Cündübeyoğlu 10 Eylül 1974’te Heilbronn, Almanya’da doğdu. İlkokulu İstanbul’da Cengiz Topel ilkokulunda başladı, Mareşal Mustafa Fevzi Çakmak ilkokulu ve İstanbul Sabiha hanım ilkokulunda devam etti. Ardından Adapazarı Atatürk Merkez ortaokulu ve Atatürk lisesinde okudu. Annesi Hülya Cündübeyoğlu da, 1970 Türkiye 4. Güzeli seçilmiş. Bursa Uludağ Üniversitesi İktisat Fakültesi Bölümü’nü bitirdi. 1993 yılında Türkiye 4. Güzeli seçildi1. Ardından TRT’de “Bir Başka Gece” programında sunuculuğa başladı. 1997 yılında sinemaya başlayan Cündübeyoğlu, Deliyürek dizisindeki “Avukat Ayşegül” rolü ile geniş seyirci kitlesine ulaştı. Televizyon dizileriyle başlayan oyunculuk serüveni, 1999’da tanıştığı tiyatro sahnesinin de eklenmesiyle halen devam ediyor. 2005 yılında çıkardığı ‘Aşılı Kolum’ aşılı şiir kitabıyla şairliğe ilk adımını attı. Ebru Cündübeyoğlu radyocu Güçlü Mete ile 27 Nisan 2003 tarihinden beri evli ve Duru (d.2005) isminde bir kızı vardır
Ebru Cündübeyoğlu, Nerelidir? Ebru Cündübeyoğlu Hayatı ve Biyografisi

Ebru Cündübeyoğlu 10 Eylül 1974’te Heilbronn, Almanya’da doğdu. İlkokulu İstanbul’da Cengiz Topel ilkokulunda başladı, Mareşal Mustafa Fevzi Çakmak ilkokulu ve İstanbul Sabiha hanım ilkokulunda devam etti. Ardından Adapazarı Atatürk Merkez ortaokulu ve Atatürk lisesinde okudu. Annesi Hülya Cündübeyoğlu da, 1970 Türkiye 4. Güzeli seçilmiş. Bursa Uludağ Üniversitesi İktisat Fakültesi Bölümü’nü bitirdi.

1993 yılında Türkiye 4. Güzeli seçildi1. Ardından TRT’de “Bir Başka Gece” programında sunuculuğa başladı. 1997 yılında sinemaya başlayan Cündübeyoğlu, Deliyürek dizisindeki “Avukat Ayşegül” rolü ile geniş seyirci kitlesine ulaştı. Televizyon dizileriyle başlayan oyunculuk serüveni, 1999’da tanıştığı tiyatro sahnesinin de eklenmesiyle halen devam ediyor.

2005 yılında çıkardığı ‘Aşılı Kolum’ aşılı şiir kitabıyla şairliğe ilk adımını attı. Ebru Cündübeyoğlu radyocu Güçlü Mete ile 27 Nisan 2003 tarihinden beri evli ve Duru (d.2005) isminde bir kızı vardır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.