,, ,

DYP'li Kayakoparan'dan Gazilere Anlamlı Mesaj

Siyaset 19.09.2023 - 15:26, Güncelleme: 19.09.2023 - 15:26 4555+ kez okundu.
 

DYP'li Kayakoparan'dan Gazilere Anlamlı Mesaj

DYP Teşkilat Başkan Yardımcısı Fatma Kayakoparan, 19 Eylül Gaziler Günü’nde gazilere minnettar olduklarını belirtti ve onların fedakarlıklarının unutulmayacağını vurguladı.
DYP Teşkilat Başkan Yardımcısı Fatma Kayakoparan 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, vatansever gazilere teşekkürlerini sundu. Fatma Kayakoparan açıklamasında, "Gazilerimiz, ülkemizin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü için canlarını ortaya koymuş, bizlere bu cennet vatanı armağan etmişlerdir. Onların bu fedakarlığı hiçbir zaman unutulmayacaktır. Gazilerimiz bizim baş tacımızdır. Onlara minnettarız." ifadelerini kullandı. Fatma Kayakoparan  gazilerin her zaman yanında olacaklarını belirterek, "DYP olarak, gazilerimizin ve şehit yakınlarının her zaman yanındayız. Onlara her türlü desteği sağlamaya hazırız." dedi. Fatma Kayakoparan açıklamasını, "Gazilerimiz, vatanımızın ve milletimizin sevgilisidir. Onları bir kez daha minnet ve şükranla anıyoruz." diyerek tamamladı.
DYP Teşkilat Başkan Yardımcısı Fatma Kayakoparan, 19 Eylül Gaziler Günü’nde gazilere minnettar olduklarını belirtti ve onların fedakarlıklarının unutulmayacağını vurguladı.

DYP Teşkilat Başkan Yardımcısı Fatma Kayakoparan 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, vatansever gazilere teşekkürlerini sundu.

Fatma Kayakoparan açıklamasında, "Gazilerimiz, ülkemizin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü için canlarını ortaya koymuş, bizlere bu cennet vatanı armağan etmişlerdir. Onların bu fedakarlığı hiçbir zaman unutulmayacaktır. Gazilerimiz bizim baş tacımızdır. Onlara minnettarız." ifadelerini kullandı.

Fatma Kayakoparan  gazilerin her zaman yanında olacaklarını belirterek, " DYP olarak, gazilerimizin ve şehit yakınlarının her zaman yanındayız. Onlara her türlü desteği sağlamaya hazırız." dedi.

Fatma Kayakoparan açıklamasını, "Gazilerimiz, vatanımızın ve milletimizin sevgilisidir. Onları bir kez daha minnet ve şükranla anıyoruz." diyerek tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.