,, ,

DYP Teşkilat Başkan Yardımcısı Kayakoparan: Hayvanlara Saygı Duymalıyız

Siyaset 04.10.2023 - 15:42, Güncelleme: 04.10.2023 - 15:42 4758+ kez okundu.
 

DYP Teşkilat Başkan Yardımcısı Kayakoparan: Hayvanlara Saygı Duymalıyız

DYP Teşkilat Başkan Yardımcısı Fatma Kayakoparan, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde tüm canlılara olan sevgi ve saygısını ifade etti ve hayvanların yaşam hakkının korunması gerektiğini vurguladı
DYP Teşkilat Başkan Yardımcısı Fatma Kayakoparan 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kayakoparan, mesajında, “Dünyamızı paylaştığımız tüm canlılara olan sevgi ve saygımızı bir kez daha ifade etmek istiyorum. Hayvanlar, bizimle birlikte yaşayan ve bizimle aynı dünyayı paylaşan canlılardır. Onlar da bizim gibi acı çekebilir, sevebilir ve sevilebilir. Bu nedenle, onlara karşı her zaman sevgi ve saygıyla davranmalıyız.” dedi. Kayakoparan, hayvanların yaşam hakkı ve yaşam alanlarının korunması gerektiğini vurgulayarak, “Onların neslinin tükenmesini önlemek için elimizden geleni yapmalıyız.” ifadelerini kullandı. Bugünün, hayvanları korumak için hep birlikte sorumluluk alınması gereken bir gün olduğunu belirten Kayakoparan, “Onlara karşı duyarlı ve bilinçli olalım.” çağrısında bulundu. Kayakoparan, mesajını “4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kutlu olsun!” diyerek tamamladı.
DYP Teşkilat Başkan Yardımcısı Fatma Kayakoparan, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde tüm canlılara olan sevgi ve saygısını ifade etti ve hayvanların yaşam hakkının korunması gerektiğini vurguladı

DYP Teşkilat Başkan Yardımcısı Fatma Kayakoparan 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kayakoparan, mesajında, “Dünyamızı paylaştığımız tüm canlılara olan sevgi ve saygımızı bir kez daha ifade etmek istiyorum. Hayvanlar, bizimle birlikte yaşayan ve bizimle aynı dünyayı paylaşan canlılardır. Onlar da bizim gibi acı çekebilir, sevebilir ve sevilebilir. Bu nedenle, onlara karşı her zaman sevgi ve saygıyla davranmalıyız.” dedi.

Kayakoparan, hayvanların yaşam hakkı ve yaşam alanlarının korunması gerektiğini vurgulayarak, “Onların neslinin tükenmesini önlemek için elimizden geleni yapmalıyız.” ifadelerini kullandı.

Bugünün, hayvanları korumak için hep birlikte sorumluluk alınması gereken bir gün olduğunu belirten Kayakoparan, “Onlara karşı duyarlı ve bilinçli olalım.” çağrısında bulundu.

Kayakoparan, mesajını “4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kutlu olsun!” diyerek tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.