,, ,

DYP Silivri İlçe Başkanı Kayakoparan: "Gazeteciler Günü Kutlu Olsun"

Siyaset 24.07.2023 - 13:26, Güncelleme: 24.07.2023 - 13:59 4051+ kez okundu.
 

DYP Silivri İlçe Başkanı Kayakoparan: "Gazeteciler Günü Kutlu Olsun"

DYP Silivri İlçe Başkanı Kayakoparan: "Gazeteciler Günü Kutlu Olsun"
DYP Silivri İlçe Başkanı Fatma Kayakoparan , 24 Temmuz Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Fatma Kayakoparan mesajında, "Gazeteciler, toplumumuzun haber alma ve bilinçlenme hakkının en önemli temsilcileridir. Onlar, her koşulda doğru ve tarafsız haber yapmak için mücadele ederler. Bu mücadeleleri, demokrasimizin ve özgürlüklerimizin en önemli güvencesidir. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Silivri 'deki Gazetecimiz olmak üzere tüm gazetecilerin 24 Temmuz Gazeteciler Günü'nü kutluyorum. Basın hayatınızda dürüst ve başarılı haber yapmanızı gönülden diliyorum" dedi.
DYP Silivri İlçe Başkanı Kayakoparan: "Gazeteciler Günü Kutlu Olsun"

DYP Silivri İlçe Başkanı Fatma Kayakoparan , 24 Temmuz Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Fatma Kayakoparan mesajında, "Gazeteciler, toplumumuzun haber alma ve bilinçlenme hakkının en önemli temsilcileridir. Onlar, her koşulda doğru ve tarafsız haber yapmak için mücadele ederler. Bu mücadeleleri, demokrasimizin ve özgürlüklerimizin en önemli güvencesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Silivri 'deki Gazetecimiz olmak üzere tüm gazetecilerin 24 Temmuz Gazeteciler Günü'nü kutluyorum. Basın hayatınızda dürüst ve başarılı haber yapmanızı gönülden diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.