,, ,

DYP Hız Kesmeden Kongrelerini Yapıyor

Siyaset 19.12.2022 - 11:38, Güncelleme: 19.12.2022 - 11:38 4096+ kez okundu.
 

DYP Hız Kesmeden Kongrelerini Yapıyor

DYP Hız Kesmeden Kongrelerini Yapıyor
DYP Teskilat başkan yardımcısı ve Silivri ilçe başkanı Fatma Kayakoran İki görevi birden yürüttüğünü Trakya bolgesinde il ve ilçeleri gezerek hem kuruluşlarını hemde kongrelerini yaptığını ve her gittiği yerde Doğruyol partisinin yeniden küllerinden doğduğunu ve çoğalarak geldiklerini anlattığını söyledi sadece Trakya değil Tüm Türkiye de birlik beraberlik içerisinde el ele vererek çalıştıklarını  Başta Sayın Genel başkanımız Av. Çetin Özacıkgöz ve kuruluşlarda emeği geçen tüm baskanlarima teşekkür ederim dedi. sozlerine şöyle devam etti. Doğru Yol Partisi Çanakkale 1.ci Olağan Kongremizi güzel bir organizasyonla başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. İL Başkanımız Sayın Demet Çakır 'a çok teşekkür ederim  Doğruyol Partisi Çanakkale il kongresinde konuşma yapan Genel başkan yardımcısı Mehmet Ali Şasi Genel Başkan Danışmanı Adnan Gülmez İstanbul İl Başkanı ve Marmara Bölge Başkanı Erdoğan Demirok Teskilat başkan yardımcısı  Fatma Kayakoparan konuşma yaptılar. Konuşmalarında Doğruyol partisinin sadece Çanakkale de değil tüm Türkiye de kongrelerini yaptıklarını ve gümbür gümbür geldiklerini söylediler. vatandaşın kafasının karışık olduğunu ve alternatif aradıklarını o alternatifin Doğruyol partisi olacağını siyasette 24 saatin çok uzun olduğunu ve akşamdan sabah çok şeyin değişeceği ifadelerini kullandılar.  Kürsüde konuşma yapan Çanakkale il başkanı Demet Çakır Doğruyol Partisi Çanakkale de duymayan kalmayacak sesimizi sadece Çanakkale değil Tüm Türkiye duyacak çok yakında az kaldı bekleyin ifadelerini kullandı. Aynı gün Tekirdağ ve bir çok ilimizde kongrelerimizi yaptık.
DYP Hız Kesmeden Kongrelerini Yapıyor

DYP Teskilat başkan yardımcısı ve Silivri ilçe başkanı Fatma Kayakoran İki görevi birden yürüttüğünü Trakya bolgesinde il ve ilçeleri gezerek hem kuruluşlarını hemde kongrelerini yaptığını ve her gittiği yerde Doğruyol partisinin yeniden küllerinden doğduğunu ve çoğalarak geldiklerini anlattığını söyledi sadece Trakya değil Tüm Türkiye de birlik beraberlik içerisinde el ele vererek çalıştıklarını 
Başta Sayın Genel başkanımız Av. Çetin Özacıkgöz ve kuruluşlarda emeği geçen tüm baskanlarima teşekkür ederim dedi.
sozlerine şöyle devam etti.

Doğru Yol Partisi Çanakkale 1.ci Olağan Kongremizi güzel bir organizasyonla başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. İL Başkanımız Sayın Demet Çakır 'a çok teşekkür ederim 

Doğruyol Partisi Çanakkale il kongresinde konuşma yapan Genel başkan yardımcısı Mehmet Ali Şasi Genel Başkan Danışmanı Adnan Gülmez İstanbul İl Başkanı ve Marmara Bölge Başkanı Erdoğan Demirok
Teskilat başkan yardımcısı  Fatma Kayakoparan konuşma yaptılar. Konuşmalarında Doğruyol partisinin sadece Çanakkale de değil tüm Türkiye de kongrelerini yaptıklarını ve gümbür gümbür geldiklerini söylediler. vatandaşın kafasının karışık olduğunu ve alternatif aradıklarını o alternatifin Doğruyol partisi olacağını siyasette 24 saatin çok uzun olduğunu ve akşamdan sabah çok şeyin değişeceği ifadelerini kullandılar. 

Kürsüde konuşma yapan Çanakkale il başkanı Demet Çakır Doğruyol Partisi Çanakkale de duymayan kalmayacak sesimizi sadece Çanakkale değil Tüm Türkiye duyacak çok yakında az kaldı bekleyin ifadelerini kullandı.

Aynı gün Tekirdağ ve bir çok ilimizde kongrelerimizi yaptık.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.