,, ,

DYP Edirne İl Başkanı Fatih Ayaz CHP’nin Yeni Genel Başkanı Özgür Özel’i Tebrik Etti

Siyaset 07.11.2023 - 14:02, Güncelleme: 07.11.2023 - 15:12 6619+ kez okundu.
 

DYP Edirne İl Başkanı Fatih Ayaz CHP’nin Yeni Genel Başkanı Özgür Özel’i Tebrik Etti

DYP Edirne İl Başkanı Fatih Ayaz, CHP’nin Yeni Genel Başkanı Özgür Özel’i Tebrik Etti
Doğru Yol Partisi Edirne İl Başkanı Fatih Ayaz, 38. Olağan CHP Kurultayı’nda genel başkan seçilen Özgür Özel ’i tebrik etti. Ayaz, yaptığı açıklamada, “38. Olağan CHP Kurultayı’nda yapılan seçimlerde genel başkan seçilen Sayın Özgür Özel’i, partimizin ve ülkemizin geleceği için tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Sayın Özel’in, genç, dinamik ve deneyimli bir siyasetçi olması, CHP’nin yeni dönemde daha güçlü bir şekilde yoluna devam etmesine katkı sağlayacağına inanıyorum. Sayın Özel’in, ülkemizin sorunlarına çözüm bulmak ve vatandaşlarımızın refah seviyesini yükseltmek için çalışacağına yürekten inanıyorum. Yeni dönemde Sayın Özel’e ve CHP yönetimine başarılar diliyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’nin ve ülkemizin geleceği için hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum” dedi. Ayaz, Özel’in, CHP’nin yeni dönemde daha güçlü bir şekilde yoluna devam etmesine katkı sağlayacağına inandığını belirterek, Özel’in, ülkemizin sorunlarına çözüm bulmak ve vatandaşlarımızın refah seviyesini yükseltmek için çalışacağına yürekten inandığını ifade etti. Ayaz, Özel’e ve CHP yönetimine başarılar diledi.
DYP Edirne İl Başkanı Fatih Ayaz, CHP’nin Yeni Genel Başkanı Özgür Özel’i Tebrik Etti

Doğru Yol Partisi Edirne İl Başkanı Fatih Ayaz, 38. Olağan CHP Kurultayı’nda genel başkan seçilen Özgür Özel ’i tebrik etti. Ayaz, yaptığı açıklamada, “38. Olağan CHP Kurultayı’nda yapılan seçimlerde genel başkan seçilen Sayın Özgür Özel’i, partimizin ve ülkemizin geleceği için tebrik ediyor, başarılar diliyorum.

Sayın Özel’in, genç, dinamik ve deneyimli bir siyasetçi olması, CHP’nin yeni dönemde daha güçlü bir şekilde yoluna devam etmesine katkı sağlayacağına inanıyorum. Sayın Özel’in, ülkemizin sorunlarına çözüm bulmak ve vatandaşlarımızın refah seviyesini yükseltmek için çalışacağına yürekten inanıyorum.

Yeni dönemde Sayın Özel’e ve CHP yönetimine başarılar diliyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’nin ve ülkemizin geleceği için hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Ayaz, Özel’in, CHP’nin yeni dönemde daha güçlü bir şekilde yoluna devam etmesine katkı sağlayacağına inandığını belirterek, Özel’in, ülkemizin sorunlarına çözüm bulmak ve vatandaşlarımızın refah seviyesini yükseltmek için çalışacağına yürekten inandığını ifade etti. Ayaz, Özel’e ve CHP yönetimine başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.