,, ,

Düzce’nin Yeni Valisi Selçuk Aslan

Gündem 10.08.2023 - 10:34, Güncelleme: 10.08.2023 - 10:36 3262+ kez okundu.
 

Düzce’nin Yeni Valisi Selçuk Aslan

Düzce’nin Yeni Valisi Selçuk Aslan
Resmi Gazete ’de yayımlanan kararnameyle Düzce Valiliği ’ne Kırklareli Vali Yardımcısı Selçuk Aslan atandı. Selçuk Aslan , 1977 yılında Konya’da doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. 2002 yılında kaymakam adayı olarak göreve başladı. Çeşitli ilçelerde kaymakamlık ve vali yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2019 yılında Kırklareli Vali Yardımcısı olarak atandı. Evli ve iki çocuk babası olan Aslan, İngilizce bilmektedir. Selçuk Aslan ’ın atamasıyla birlikte Düzce’nin eski valisi Cevdet Atay ise merkeze alındı. Atay, 2019 yılından beri Düzce Valiliği görevini yürütüyordu. Atay’ın yerine gelen Aslan, önümüzdeki günlerde görevine başlamak üzere Düzce’ye gelecek. Düzce hakkında bilgi Düzce, Türkiye’nin Batı Karadeniz Bölgesi’nde yer alan bir ildir. Nüfusu 2020 yılı itibarıyla 387 bin 844’tür. İlin merkezi Düzce şehridir. Düzce, tarihi ve doğal güzellikleriyle önemli bir turizm potansiyeline sahiptir. İlde bulunan Samandere Şelalesi, Konuralp Müzesi, Efteni Gölü, Akçakoca Plajı gibi yerler ziyaretçilerin ilgisini çekmektedir.
Düzce’nin Yeni Valisi Selçuk Aslan

Resmi Gazete ’de yayımlanan kararnameyle Düzce Valiliği ’ne Kırklareli Vali Yardımcısı Selçuk Aslan atandı. Selçuk Aslan , 1977 yılında Konya’da doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. 2002 yılında kaymakam adayı olarak göreve başladı. Çeşitli ilçelerde kaymakamlık ve vali yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2019 yılında Kırklareli Vali Yardımcısı olarak atandı. Evli ve iki çocuk babası olan Aslan, İngilizce bilmektedir.

Selçuk Aslan ’ın atamasıyla birlikte Düzce’nin eski valisi Cevdet Atay ise merkeze alındı. Atay, 2019 yılından beri Düzce Valiliği görevini yürütüyordu. Atay’ın yerine gelen Aslan, önümüzdeki günlerde görevine başlamak üzere Düzce’ye gelecek.

Düzce hakkında bilgi

Düzce, Türkiye’nin Batı Karadeniz Bölgesi’nde yer alan bir ildir. Nüfusu 2020 yılı itibarıyla 387 bin 844’tür. İlin merkezi Düzce şehridir. Düzce, tarihi ve doğal güzellikleriyle önemli bir turizm potansiyeline sahiptir. İlde bulunan Samandere Şelalesi, Konuralp Müzesi, Efteni Gölü, Akçakoca Plajı gibi yerler ziyaretçilerin ilgisini çekmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.