,, ,

Düzce'nin Gümüşova ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi'ne ikinci doğalgaz hattı döşendi

Gündem 04.01.2024 - 11:21, Güncelleme: 04.01.2024 - 11:24 3343+ kez okundu.
 

Düzce'nin Gümüşova ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi'ne ikinci doğalgaz hattı döşendi

Düzce’nin Gümüşova ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi’ne ikinci doğalgaz hattı döşeniyor, 2024 sonunda tamamlanacak
Düzce 'nin Gümüşova ilçesinde 2004 yılında organize sanayi ilan edilmesinden sonra, bölgede faaliyet gösteren 3-4 tane büyük fabrikanın doğalgaz başvurusu üzerine Gümüşova Organize Sanayi Bölgesi'ne doğalgaz boru hattı döşenmişti. 2014 yılında 4 tane fabrika ile organize sanayi faaliyetleri başlamıştı.   Günümüzde ise bölgede irili ufaklı 50'nin üzerinde ağır ve hafif sanayi fabrikası faaliyet gösteriyor. Mevcut olan doğalgaz hattının bu fabrikalara yetmediği tespit edildi. Bu nedenle, Gümüşova Organize Sanayi Bölgesi'ndeki doğalgaz hattına destek olacak ikinci bir doğalgaz hat çalışması başlatıldı.   Çalışmalar kapsamında, Gümüşova Organize Sanayi Bölgesi'nin girişinden başlayarak, bölgedeki tüm fabrikaları kapsayacak şekilde 25 kilometre uzunluğunda yeni bir doğalgaz hattı döşenecek.   Çalışmalarda kaynak yapıldığından dolayı itfaiye ve ambulans tedbir amaçlı hazır bekletildi.   Çalışmaların 2024 yılı sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.
Düzce’nin Gümüşova ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi’ne ikinci doğalgaz hattı döşeniyor, 2024 sonunda tamamlanacak

Düzce 'nin Gümüşova ilçesinde 2004 yılında organize sanayi ilan edilmesinden sonra, bölgede faaliyet gösteren 3-4 tane büyük fabrikanın doğalgaz başvurusu üzerine Gümüşova Organize Sanayi Bölgesi'ne doğalgaz boru hattı döşenmişti. 2014 yılında 4 tane fabrika ile organize sanayi faaliyetleri başlamıştı.

 

Günümüzde ise bölgede irili ufaklı 50'nin üzerinde ağır ve hafif sanayi fabrikası faaliyet gösteriyor. Mevcut olan doğalgaz hattının bu fabrikalara yetmediği tespit edildi. Bu nedenle, Gümüşova Organize Sanayi Bölgesi'ndeki doğalgaz hattına destek olacak ikinci bir doğalgaz hat çalışması başlatıldı.

 

Çalışmalar kapsamında, Gümüşova Organize Sanayi Bölgesi'nin girişinden başlayarak, bölgedeki tüm fabrikaları kapsayacak şekilde 25 kilometre uzunluğunda yeni bir doğalgaz hattı döşenecek.

 

Çalışmalarda kaynak yapıldığından dolayı itfaiye ve ambulans tedbir amaçlı hazır bekletildi.

 

Çalışmaların 2024 yılı sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.