,, ,

Düzce'nin Cumayeri ilçesindeki Melen Çayı'nda rafting tutkunları için zorlu ve keyifli parkurlar

Gündem 12.08.2023 - 15:22, Güncelleme: 12.08.2023 - 15:22 3894+ kez okundu.
 

Düzce'nin Cumayeri ilçesindeki Melen Çayı'nda rafting tutkunları için zorlu ve keyifli parkurlar

Melen Çayı ’nda rafting heyecanı. Düzce’nin Cumayeri ilçesinde adrenalin ve serinlik dolu bir macera sizleri çağırıyor.
Düzce 'nin Cumayeri ilçesindeki Melen Çayı 'nda bulunan rafting tesisleri, zorlu ve keyifli parkurlarıyla adrenalin tutkunlarına ev sahipliği yapıyor. Dokuzdeğirmen köyü , İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok ilden maceraseverleri ağırlıyor. Türkiye'nin birçok bölgesinde etkili olan sıcak havanın aksine serinliğiyle öne çıkan bölgede yaz sezonunda rafting turları artıyor. Turlara katılanlar, 16 kilometrelik zorlu ve keyifli parkurda doğayla iç içe rafting heyecanı yaşıyor. Rafting İl Temsilcisi Birol Tepe, raftinge yoğun ilgi olduğunu söyledi. Tepe, sıcak havadan bunalanların zengin doğa güzellikleri ve serin havasıyla bölgeyi tercih ettiklerini dile getirerek, macera tutkunlarının rafting yaparak keyifli vakit geçirdiğini kaydetti.    
Melen Çayı ’nda rafting heyecanı. Düzce’nin Cumayeri ilçesinde adrenalin ve serinlik dolu bir macera sizleri çağırıyor.

Düzce 'nin Cumayeri ilçesindeki Melen Çayı 'nda bulunan rafting tesisleri, zorlu ve keyifli parkurlarıyla adrenalin tutkunlarına ev sahipliği yapıyor.

Dokuzdeğirmen köyü , İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok ilden maceraseverleri ağırlıyor.

Türkiye'nin birçok bölgesinde etkili olan sıcak havanın aksine serinliğiyle öne çıkan bölgede yaz sezonunda rafting turları artıyor.

Turlara katılanlar, 16 kilometrelik zorlu ve keyifli parkurda doğayla iç içe rafting heyecanı yaşıyor.

Rafting İl Temsilcisi Birol Tepe, raftinge yoğun ilgi olduğunu söyledi.

Tepe, sıcak havadan bunalanların zengin doğa güzellikleri ve serin havasıyla bölgeyi tercih ettiklerini dile getirerek, macera tutkunlarının rafting yaparak keyifli vakit geçirdiğini kaydetti.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.